Με δάκρυα στα μάτια, αγκαλιασμένοι, θρηνούν στη Βουλή για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά [εικόνες]

Συγκλονιστικές στιγμές, που δεν έχουμε ξαναδεί, διαδραματίστηκαν στη Βουλή όταν έγινε γνωστός ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά σήμερα το πρωί. Βουλευτές όλων των κομμάτων, σοκαρισμένοι, παρηγορούσαν ο ένας τον άλλο με δακρυσμένα μάτια και αγκαλιές.

Άφατη θλίψη και σοκ σήμερα στη Βουλή, για εκπροσώπους όλων των κομμάτων που λύγισαν στην είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να παρηγορήσουν όσους λύγισαν. Εμφανώς συγκινημένοι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σκανδαλίδης στέκονται όρθιοι στο πρώτο έδρανο που καθόταν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ενώ ο Βασίλης Κεγκέρογλου δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.


Ο Κώστας Τασούλας παρηγορεί τον Βασίλη Κεγκέρογλου / Γιώργος Κονταρίνης Eurokinissi

Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, που άφησε ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια στο σημείο όπου καθόταν η Φώφη Γεννηματά, με τα δυο του χέρια κρατούσε το πρόσωπο του Βασίλη Κεγκέρογλου του ΠΑΣΟΚ που ξέσπασε σε δάκρυα, αφού άφησε και αυτός λίγα λουλούδια στα έδρανα.


Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Σκανδαλίδης / ΑΠΕ Σπύρος Τσακίρης

Ο Γιώργος Παπανδρέου έπεσε στην αγκαλιά του Κώστα Σκανδαλίδη και κάθισαν και οι δύο στις θέσεις ακριβώς δίπλα στα έδρανα που καθόταν πάντα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, βουβοί, με το κεφάλι σκυφτό. Απαρηγόρητη, δεν έκρυψε τα δάκρυά της και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή.

Στιγμές με αγκαλιές υπήρξαν πολλές μεταξύ βουλευτών όλων των κομμάτων. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά.


Η Σία Αναγνωστοπούλου αγκαλιάζει τον Κώστα Σκανδαλίδη

πηγη: iefimerida.gr