Δάκρυα και συγκίνηση από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Το σόι σου» είδαν όλοι μαζί το τελευταίο επεισόδιο..
Www.true.gr

Δάκρυα και συγκίνηση από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Το σόι σου» είδαν όλοι μαζί το τελευταίο επεισόδιο..

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Το σόι σου» είδαν όλοι μαζί το τελευταίο επεισόδιο.

Στο χθεσινοβραδινό πάρτι βλέποντας όλοι μαζί το τελευταίο επεισόδιο του «Σόι σου» δάκρυσαν και στη συνέχεια έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μόνο όμορφες αναμνήσεις έχουν από αυτά τα πέντε χρόνια που συμμετείχαν στη σειρά.

Στο τελευταίο επεισόδιο, οι μέρες έχουν περάσει και η καθημερινότητα όλων έχει αλλάξει εντελώς. Ο Σάββας, η Λυδία και τα παιδιά ζουν πλέον στη Θεσσαλονίκη. Η κουζίνα της Χαρούλας είναι άδεια από φαγητά, αφού η Όλγα μαγειρεύει πια στο σπίτι της, η Μπέλα τρώει στου Τάκη και ο Διονύσης με την Αλίνα είναι μακριά για να πηγαίνουν εκεί να τρώνε.Οι Τριαντάφυλλοι πενθούν, με ρέκβιεμ και μαύρα μακαρόνια, χωρίς να βλέπουν συχνά τους «Ζουζουνέλ» που προσπαθούν να βάλουν σ’ ένα πρόγραμμα τον ύπνο του Σπυράκου. Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι, λοιπόν, μας αποχαιρετούν θλιμμένοι; Η απάντηση, στο τελευταίο ερώτημα που θα μας θέσουν τα σόγια, θα είναι πάλι γεμάτη γέλιο, φασαρία και συγκίνηση όπως τόσα χρόνια τώρα…

Κάποιοι λοιπόν από της πρωταγωνιστές, όπως η Βάσω Λασκαράκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Ρένια Λουιζίδου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δάκρυσαν όταν είδαν την τελευταία σκηνή!Δείτε τι συνέβη στο χθεσινοβραδινό πάρτι βλέποντας όλοι μαζί οι συντελεστές της σειράς «Το σόι σου»!

Πηγή : olagiatingunaika.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr