Δάκρυα και αίμα στον ΑΝΤ1: Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης - Έτσι «τσάκισε» την Μπάγια Αντωνοπούλου!
Www.true.gr

Δάκρυα και αίμα στον ΑΝΤ1: Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης – Έτσι «τσάκισε» την Μπάγια Αντωνοπούλου!

Τι συνέβη με τον Παπαδάκη και την Αντωνοπούλου;
Η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι ένα από τα πιο γλυκά κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι ένα τρυφερό πλάσμα με καρδιά αληθινά μικρού παιδιού.

Η Μπάγια, είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι βγαλμένο από τα σπλάχνα του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο μέντορας της, ο πνευματικός της πατέρας στην δημοσιογραφία. Διαβάστε παρακάτω…

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι αυτός που ξέρετε. Ένας ογκόλιθος της δημοσιογραφίας, ένας δεινόσαυρος του επαγγέλματος, ένας άνθρωπος με τεράστια ιστορία στα τηλεοπτικά πράγματα της χώρας.

Ο Παπαδάκης, είναι ένας άνθρωπος της παλιάς σχολής εκνευρίζεται, φωνάζει, έχει υπερβολικές απαιτήσεις από τους συνεργάτες του και είναι τελειομανής σε όλα του.

Τι συνέβη λοιπόν σε αυτό το τηλεοπτικό ζευγάρι και λέω για Αντωνοπούλου, η οποία έφυγε τσακισμένη κυριολεκτικά από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη!Τις τελευταίες τρεις ημέρες μαζί με την σημερινή εκπομπή η Αντωνοπούλου δεν εμφανίζεται ούτε στο πλατό της εκπομπής, ούτε στο κανάλι, ούτε στο καμαρίνι της. Εμείς εδώ προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της και την πήραμε τηλέφωνο αλλά δεν απαντά. Τι συνέβη; Γιατί αυτό το ψιλόλιγνο κορίτσι με το πολύ όμορφο πρόσωπο και το υπέροχο χαμόγελο εξαφανίστηκε ξαφνικά από τους δέκτες μας; Θα σας πω ότι μου μετέφεραν οι πηγές μου μέσα από το κανάλι. Φέτος είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για το Γιώργο Παπαδάκη γιατί για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια ο Γιώργος χάνει την πρωτιά από ένα αντίπαλο πρόγραμμα. Το δίδυμο του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, έχει καταφέρει και πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα περνάει την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με διάφορα!

Αυτό αληθινά τρελαίνει το Γιώργο Παπαδάκη. Το προκαλεί απίστευτα νεύρα και θεωρεί ότι φταίνε οι πάντες και τα πάντα. Την αρχή λοιπόν του παρουσιαστή για αυτή την κατάσταση την πληρώνουν όλοι ένα μέρος λοιπόν της οργής δέχτηκε και η Μπάγια Αντωνοπούλου!

Η νεαρή δημοσιογράφος, όπως άλλωστε και όλα τα νέα παιδιά δεν είναι συνηθισμένα σε τόσο σκληρή κριτική για τη δουλειά τους. Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη προκάλεσε στην κοπέλα ταχυκαρδία, κλάμα με αναφιλητά και μία έξοδο σχεδόν τρέχοντας από τα studio!!!Ακούστηκαν κι άλλα ότι η Μπάγια, ήταν αδιάφορη στην εκπομπή και ότι κατά τη διάρκεια του αέρα έμπαινε στο κινητό της στο Instagram και αντί να ασχολείται με τα καυτά ζητήματα της εκπομπής ασχολιόταν με τα social media. Οι κακές γλώσσες λένε επίσης ότι η Μπάγια είχε τουπέ και μίλαγε υποτιμητικά με τους συνεργάτες της!

Όλα αυτά είναι κουτσομπολιά θα μάθουμε τα πάντα όταν η κοπέλα μιλήσει για όλο αυτό το πράγμα! Πάντως είναι πάρα πολύ δύσκολο ένα σωστός επαγγελματίας ξαφνικά να γυρίσει το κουμπί και να γίνει ένα κακό παιδί που ασχολείται με τα πάντα εκτός απ’τη δουλειά της.

Από την άλλη μεριά, τα νέα παιδιά επιτέλους πρέπει να δέχονται την κριτική και με την πρώτη δεν πρέπει να τα παρατάνε πάντα και να φεύγουν επειδή θίχτηκε η αξιοπρέπεια τους. Ναι ο Παπαδάκης είναι απότομος σκληρός και φωνακλάς. Αυτό μου το ξέρουν όλοι. Αποδέχεσαι αυτή την προσωπικότητα και δουλεύεις μαζί του, γνωρίζοντας ποιος είναι και τι σε περιμένει. Είναι εντελώς λάθος κατά τη γνώμη μου στην πρώτη κρίση να εξαφανίζεσαι από παντού. Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους Μπάγια μου, γι’ αυτό άσε τα χαζά και επέστρεψε στην εκπομπή!

Πηγη youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr