Η Cosmote προσφέρει δωρεάν απεριόριστες κλήσεις προς όλους για το Πάσχα.
Www.true.gr

Η Cosmote προσφέρει δωρεάν απεριόριστες κλήσεις προς όλους για το Πάσχα.

Δωρεάν απεριόριστες κλήσεις από το σταθερό προς όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα εντός Ελλάδας, όλων των παρόχων, προσφέρει στους συνδρομητές της η Cosmote για τις ημέρες του Πάσχα.

Η προσφορά θα ισχύει από την Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου, έως και την Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου και θα αποδίδεται αυτόματα σε όλους τους πελάτες σταθερής.

Απευθύνεται σε όλους τους πελάτες σταθερής Cosmote, νοικοκυριά και επιχειρήσεις και αφορά πάνω από 2,5 εκατ. συνδέσεις σε όλη την Ελλάδα.


Όλες οι δράσεις της Cosmote, σε στήριξη της πρωτοβουλίας της Πολιτείας #DigitalSolidarityGR, που απαντούν στις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών για επικοινωνία, ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα και εργασία από το σπίτι, δημοσιεύονται στο www.cosmote.gr/apotospiti.

Δωρεάν απεριόριστες κλήσεις από το σταθερό προς όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα εντός Ελλάδας, όλων των παρόχων, προσφέρει στους συνδρομητές της η για τις ημέρες του Πάσχα.

Η προσφορά θα ισχύει από την Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου (από 00:00), έως και την Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου (έως 23:59) και θα αποδίδεται αυτόματα σε όλους τους πελάτες σταθερής. Οι δωρεάν κλήσεις μπορούν να γίνουν από το σταθερό τους προς οποιοδήποτε πάροχο σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr