Χυδαία επίθεση του Καρανίκα στην κόρη του Μητσοτάκη για τις σπουδές της
Www.true.gr

Χυδαία επίθεση του Καρανίκα στην κόρη του Μητσοτάκη για τις σπουδές της

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί μια ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα, στην οποία καταφέρεται με χυδαίο και συκοφαντικό τρόπο κατά της Δάφνης Μητσοτάκη, κόρης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με αφορμή τις σπουδές της στις ΗΠΑ, ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα επί πρωθυπουργίας του, γράφει με παραληρηματικό τρόπο ψέματα, ότι “η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. Ευρώ”

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, “δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι καπιταλισμός. Είναι φεουδαρχία και ολιγάρχες με την ψήφο της Δεξιάς”.

Μύδροι Οικονόμου και προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Έντονα αντέδρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “δυσκολεύομαι να βρω λόγια για το μέγεθος της αθλιότητας”.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι φαίνεται πως αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ η επίθεση στον πρωθυπουργό και την οικογένειά του και τόνισε πως αποτελεί “κατήφορο χωρίς τελειωμό η στοχοποίηση ενός κοριτσιού 18 ετών”.


Αναρωτήθηκε γιατί “κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έχει μαζέψει”, την ώρα που σε αντίστοιχες περιπτώσεις ένα μέλος της ΝΔ θα είχε διαγραφεί κατευθείαν. “Το χειρότερο του να είσαι ανίκανος, είναι το να είσαι ικανός για όλα”, είπε χαρακτηριστικά.

H ανάρτηση Καρανίκα:

Δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι καπιταλισμός.

Είναι φεουδαρχία και ολιγάρχες με την ψήφο της Δεξιας.

“Η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. Ευρώ”. Πάλι καλά που δεν έχουν διευθυντή τον Νίκο Γεωργιάδη … ποτέ δεν ξέρεις όμως.


“Ο πεθερός του Γεραπετριτη, μεγαλομέτοχος της ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ πηρε ήδη την εκμετάλλευση της Εγνατίας έναντι ευτελούς τιμήματος, με ένα διαγωνισμό που αναρωτιέμαι πως έγινε”.

Ευτυχώς τα ΜΜΕ λένε ότι όλα πάνε καλά και μια χαρά με την ΝΔ και δεν βλέπουν την οπισθοδρόμιση, ούτε μαφίες , ούτε ολιγάρχες. Ευτυχώς.

Ευτυχώς έφυγε ο Τσίπρας και ήρθε η ανάπτυξη με την δημοκρατία διευρυμένη.

Άιντε μη πω τώρα….

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr