Χωρισμός-Σεισμός στην Ελληνική Showbiz: Πασίγνωστο ζευγάρι Ηθοποιών χωρίζει μετά από Χρόνια Γάμου.

Αν και το ζευγάρι έχει φροντίσει να κρατήσει το γάμο του και τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πληροφορίες που επικαλούνται ΜΜΕ το θέλουν να περνά μεγάλη κρίση και να βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού.

Τα «σύννεφα» αφορούν τον γάμο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Κατερίνας Παπαδάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κινηματογραφικός «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή και η σύζυγός του, που είναι μαζί αρκετά χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα σοβαρή κρίση στη σχέση τους.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, υποστηρίζει ότι τα προβλήματά τους φαντάζουν αξεπέραστα και ότι σκέφτονται ακόμη και το διαζύγιο.

Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα και των δύο συντρόφων -που πάνω από όλα είναι γονείς- είναι τα δύο παιδιά τους και η διασφάλιση της ψυχικής τους ηρεμίας.


Με γνώμονα αυτό, λοιπόν, φροντίζουν οι όποιες διαφορές τους να μην παίρνουν διαστάσεις, αλλά ούτε και δημοσιότητα.

Την ίδια ώρα, οι δικοί τους άνθρωποι προσπαθούν να συμβιβάσουν τα πράγματα, προκειμένου το ζευγάρι να τα ξαναβρεί. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή από το περιβάλλον τους, κάτι τέτοιο φαίνεται μάλλον δύσκολο.

Οι δύο ηθοποιοί όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους ζωής φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις ιδιωτικές τους στιγμές. Τις δυσκολίες, λοιπόν, που περνούν αυτή την περίοδο λίγοι τις γνωρίζουν.

«Η κρίση είναι μεγάλη, τα προβλήματα περίπλοκα, αλλά υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές να το παλέψουν» είπε στην «Espresso» άνθρωπος από τον κύκλο του Οδυσσέα και της Κατερίνας.


Να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει παίξει μαζί σε κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά και στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «4», που προβλήθηκε από το Mega, ενώ φέτος θα συνυπάρξει και στο θέατρο, στην παράσταση «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ.

Στο έργο η Κατερίνα Παπαδάκη θα κρατήσει πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Γιώργο Χρυσοστόμου, ενώ ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλοςέχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο στο Μικρό Παλλάς, ωστόσο πήρε αναβολή και θα ανέβει στις αρχές Ιανουαρίου.

Να σημειωθεί ότι η τελευταία κοινή κοσμική εμφάνιση του ζευγαριού καταγράφηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Φάρος», όπου πρωταγωνιστεί ο Οδυσσέας, στο θέατρο Αθηνών.

Πηγή: gossiplife, το διαβάσαμε στο fanpage.gr