Χρονοταξιδιώτης που Επέστρεψε από το 2030, περνάει από Ανιχνευτή Ψεύδους και μας Αποκαλύπτει ΤΙ θα Συμβεί στο Μέλλον!
Www.true.gr

Χρονοταξιδιώτης που Επέστρεψε από το 2030, περνάει από Ανιχνευτή Ψεύδους και μας Αποκαλύπτει ΤΙ θα Συμβεί στο Μέλλον!

Ένας «ταξιδιώτης του χρόνου» που λέει ότι είναι από το μέλλον, έχει περάσει ένα τεστ ανιχνευτή ψεύδους και ισχυρίζεται ότι ο Donald Trump θα επανεκλεγεί και η Τεχνητή Νοημοσύνη θα επικρατήσει.

Σε ένα εκπληκτικό βίντεο στο YouTube που δημοσιεύτηκε από την Apex TV, ο άνθρωπος, του οποίου το πρόσωπο και η φωνή έχουν παραμορφωθεί για να κρύψουν την ταυτότητά του, ισχυρίζεται ότι έχει διακινδυνεύσει τη ζωή του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο.

Η Apex TV δηλώνει ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες φωνές παραφυσικού περιεχομένου στο YouTube, με πάνω από 56 εκατομμύρια προβολές και 100.000 σχόλια. Η αποστολή του, λέει, είναι να πει τώρα σε όσους ζουν τι θα γίνει στον κόσμο.

Μεταξύ των προβλέψεών του, είναι ο ισχυρισμός ότι η ρομποτική του Google Glass θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

Η τεχνολογία θα αναπτυχθεί επίσης σε σημείο όπου θα είναι σε θέση να διαχειρίζεται από μόνη της ένα σπίτι.

Το Bitcoin θα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές, αλλά οι πένες και τα λεπτά θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούνται.

Το 2030 λέει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι μια μυστηριώδης φιγούρα που ονομάζεται Ilana Remikee.Λέει επίσης ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη θα προκαλέσει αύξηση της θερμοκρασίας στη Βόρεια Αμερική, ενώ η Ευρώπη θα γίνει πιο κρύα.

Οι άνθρωποι θα φτάσουν στον Άρη το 2028 και τον ίδιο χρόνο, θα ανακαλυφτεί το ταξίδι στο χρόνο.

Δηλώνει ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα μπορούν να ταξιδεύουν τόσο γρήγορα όσο τα πετρελαιοκίνητα και τα βενζινοκίνητα (παρόλο που πολλά ήδη έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν) και πολλές μορφές καρκίνου θα θεραπευτούν.

Σε προηγούμενη συνέντευξη με την Paranormal Elite, ο Noah δήλωσε ότι είχε ανορεξία και είναι στην πραγματικότητα 50 ετών, αλλά ότι είχε πάρει ένα φάρμακο αναζωογόνησης ηλικίας το οποίο τον μετέτρεψε σε ηλικία 25 ετών.

Φυσικά, οι ισχυρισμοί του έχουν προκαλέσει σκέψεις. Σε απάντηση, συμφώνησε να περάσει από τεστ μια ανιχνευτή ψεύδους στην κάμερα.Στο βίντεο, ο τύπος φαίνεται ότι κάθεται σε μια καρέκλα με ένα ανιχνευτή ψεύδους στο χέρι του.

Του ζητείται να προβλέψει μερικά από τα σημαντικά γεγονότα του μέλλοντος – και να επιβεβαιώσει ότι είναι πραγματικά αυτός που λέει ότι είναι. Σε ότι τον ρωτάνε, η λέξη «ΑΛΗΘΕΙΑ» εμφανίζεται στην οθόνη.

Στη συνέχεια αρχίζει να επισημαίνει γεγονότα που λέει ότι θα συμβούν τα επόμενα 12 χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της επανεκλογής του Donald Trump και την άνοδο του AI.

Κάποιος σχολίασε: «Πρέπει να δείξετε το όνομα του ανιχνευτή ψεύδους και να ρυθμίσετε τα στάδια δοκιμής».

Τα τεστ ανιχνευτών ψεύδους δεν λένε αν τα πράγματα είναι αντικειμενικά αληθινά, μόνο ότι το πρόσωπο που απαντάει λέει την αλήθεια.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr