Χρήστος Λούλης: Τα on air "γαλλικά" στο Γιώργο Λιάγκα: Όταν κάποιος σε π@@@@ι... [Βίντεο]
Www.true.gr

Χρήστος Λούλης: Τα on air «γαλλικά» στο Γιώργο Λιάγκα: Όταν κάποιος σε π@@@@ι… [Βίντεο]

Ένα λάθος του ηθοποιού Χρήστου Λούλη στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 προκάλεσε την αμηχανία αλλά και τα γέλια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μιλώντας για τις δουλειές που έχει κάνει στο χώρο ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για τη συνεργασία με τον Λευτέρη Βογιατζή ο οποίος όπως τόνισε ο παρουσιαστής» ήταν ένας σκληρός άνθρωπος που σας πίεζε».

«Την ώρα που κάποιος σε π@@@@ι», ξεκίνησε την απάντησή του ο Χρήστος Λούλης, καταλαβαίνοντας αμέσως το λάθος του για να διορθώσει σχεδόν αμέσως αναφέροντας πως «συγγνώμη, σε πατάει κάτω ήθελα να πω. Συγγνώμη παιδιά…». Ο Γιώργος Λιάγκας σε πρώτη φάση πάγωσε ωστόσο, κατάλαβε και αυτός το λάθος και ξέσπασε σε γέλια για να συνεχιστεί κανονικά η συνέντευξη χωρίς άλλα «γαλλικά».

Ο Χρήστος Λούλης εν συνεχεία αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις, παρενοχλήσεις και άσχημες συμπεριφορές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον καλλιτεχνικό χώρο το τελευταίο διάστημα και για το κίνημα συμπαράστασης των θυμάτων που έχει δημιουργηθεί.


«Με αυτούς που έχουν καταγγελθεί δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη σχέση»

«Το #metoo ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να βρούμε πάλι την ουσία του πράγματος και να μην καταλήξει να είναι προσωποποιημένο πάνω σε πέντε ανθρώπους, πέντε θύτες και 15 θύματα, τους οποίους τους ξέρουμε, είναι διάσημοι, τους θαυμάζουμε ή όχι, είναι εκεί πάνω και μείνει όλο γύρω από το πρόσωπό τους και δεν δούμε λιγάκι το γύρω γύρω, ένα συνολικό πολιτιστικό θέμα. Θέμα παιδείας και καλλιέργειας και ηθικής τάξης. Ταυτόχρονα με την καταγγελία πρέπει να υπάρχει εγρήγορση σε όλους, από τους πάνω μέχρι τους πιο κάτω», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτούς που λένε ‘γιατί τώρα;’. Ο καθένας βγαίνει και μιλάει όποτε μπορεί, τώρα μπόρεσε και τώρα μίλησε. Εγώ δεν έχω υποστεί κάτι τέτοιο για να ξέρω πώς νιώθει ένας άνθρωπος που έχει κακοποιηθεί, έχει βιαστεί. Δεν μπορώ να πω πότε θα μιλήσει κάποιος. Κι ακόμα κι αν ήμουν στην θέση τους και μιλούσα, ο άλλος είναι μάλλον άλλος χαρακτήρας. Ο καθένας έχει την δύναμή του και την αδυναμία του. Από την άλλη, όσο και να εκτιμάς κάποιους ανθρώπους, είτε προσωπικά, είτε σαν καλλιτέχνες, πρέπει να ακούς και λιγάκι όταν ο άλλος σου λέει κάτι πιο σοβαρό. Με αυτούς που έχουν καταγγελθεί δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη σχέση…», πρόσθεσε καταλήγοντας για το θέμα.

πηγη: thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr