Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης – Καρόλου Κουν. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, έχασε τη μητέρα της όταν ήταν 16 ετών.Έτσι, για καθαρά συναισθηματικούς λόγους έχει προσθέσει το επίθετο της μητέρας της, Φαμέλη.

Της: Έπη Τρίμη

Ως ηθοποιός, έχει μιλήσει για τους πενιχρούς μισθούς στο θέατρο αλλά και τις δυσκολίες που βίωσε η ίδια στην προσπάθεια της να αντεπεξέλθει ως ηθοποιός. Αυτήν την περίοδο εργάζεται στη σειρά Άγριες Μέλισσες. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, αν και σχετικά νέα στον χώρο, έχει καταφέρει να γράψει στο βιογραφικό της σημαντικές και πετυχημένες συνεργασίες, που έχουν αποσπάσει θετικές κριτικές. Ανάμεσά τους η ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» και η τηλεοπτική «Ζωή εν Τάφω».

Ο έρωτας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες ή κατά κόσμον Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, μπορεί στην αγαπημένη σειρά να υποδύεται την απατημένη σύζυγο του Λάμπρου, όμως στην κανονική της ζωή φαίνεται πως έχει βρει στην ευτυχία στο πρόσωπο του Θανάση Τότσικα.

Όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της «Real Life», η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο αδερφός του γνωστού ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα, Θανάσης είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες αλλά με την διακριτικότητα που τους διακρίνει έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας είναι περίπου ένα χρόνο μαζί. Είναι πολύ καλά, ωστόσο δεν βιάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν. Άλλωστε εκείνη δεν είναι από τις γυναίκες που ανυπομονούν να ντυθούν νυφούλες. Αν και ο γάμος τους, όπως φαίνεται αργεί, εμάς πάντως μας αρέσουν πολύ ως ζευγάρι!

Για 2 λεπτά δεν καήκαμε οικογενειακώς στη φωτιά στο Μάτι
Η ηθοποιός έχει μεγαλώσει στο Νέο Βουτζά, ενώ τη μέρα εκείνη ήταν εκεί και όπως μα εξομολογείται για 2 μονάχα λεπτά δεν κάηκαν οικογενειακώς. Σώθηκαν γιατί γνώριζαν την περιοχή και τους δρόμους.

«Έχω ζήσει πολλές φωτιές στο Νέο Βουτζά. Πάντα πηγαίναμε στο Μάτι για ασφάλεια. Δεν υπήρχαν stand by πυροσβεστικά. Είναι τρομερό το ότι πέρασε τη Μαραθώνος. Για 2 λεπτά δεν καήκαμε οικογενειακώς. Σωθήκαμε επειδή γνωρίζαμε την περιοχή. Ζήσαμε σκηνές… Δεν μπορώ να περάσω από την περιοχή. Σε πιάνει η ψυχή σου. Να έχεις μεγαλώσεις μέσα στα γιασεμιά και τώρα υπάρχει το τίποτα. Έχουν χαθεί τόσες ψυχές. Περνάω απ’ έξω και κλείνω τα μάτια μου…» είπε σε συνέντευξή της στο Newsbeast.