Χριστίνα Μπόμπα: Κούκλα και στα γεράματα. 30 χρόνια Μετά και ήταν ακόμα Γυναικάρα
Www.true.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Κούκλα και στα γεράματα. 30 χρόνια Μετά και ήταν ακόμα Γυναικάρα

Τώρα και η Χριστίνα στην τρέλα των ημερών

Το πόσο όμορφη είναι η Χριστίνα Μπόμπα μάλλον είναι περιττό και να το σχολιάσουμε. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη ανήκει στις πιο όμορφες Ελληνίδες κι ο λογαριασμός της στο Instagram αποτελεί καθημερινή απόδειξη αυτού. Έτσι όπως την κοιτάς, όμως, μπορείς να φανταστείς πώς θα είναι στα γεράματά της;

Ε, λοιπόν, η εφαρμογή – τρέλα των ημερών, το Face App, κάνει ακριβώς αυτό, δηλαδή μετατρέπει το πρόσωπό σου στην ηλικιωμένη εκδοχή του εαυτού σου. Πέρα από τους γνωστούς σου που το έχουν δοκιμάσει κι έχουν γεμίσει το προφίλ σου με τις αντίστοιχες φωτογραφίες, οι celebrities έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι.

Η Χριστίνα το έκανε, το ανέβασε στο Instagram της κι η gallery στη συνέχεια κρύβει το αποτέλεσμα.

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα με τους celebrities που χρησιμοποίησαν τη διάσημη εφαρμογή κι είδαν πώς θα είναι ο εαυτός τους στα γεράματα.

Η μελαχρινή καλλονή μας έδειξε πώς θα είναι με περίπου 30 χρόνια στις πλάτες της και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αν κι η ίδια δε φάνηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένη από το θέαμα.Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να κάνει ένα σχόλιο που απευθυνόταν στον σύζυγό της, λέγοντας ειρωνικά: «Τυχερούλη…»

 

Πηγη queen.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr