Φωτογραφία σκέτη κόλαση. Έτσι τρέλανε τον Τανιμανίδη η Χριστίνα Μπόμπα

Η γυναίκα είναι όνομα και πράγμα! Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει αποτραβηχτεί απο τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά μετά τον ερχομό των διδύμων, έχει αφήσει όμως παρακαταθήκη μερικές επικές εμφανίσεις.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα είναι μια κοπέλα, που συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με την εξυπνάδα.

Έχει σπουδάσει στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα σαν Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, αποφοιτώντας μάλιστα με τον εξαιρετικό βαθμό πτυχίου 8! Ασχολήθηκε με την έρευνα και έπειτα ξεκίνησε να εργάζεται σε μια πολυεθνική.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 παντρεύτηκε στην Σίφνο τον άντρα της ζωής της, Σάκη Τανιμανίδη. Η ζωή της είναι σαν ένα παραμύθι κι εκείνη σίγουρα είναι η πριγκίπισσα, πλέον όμως ζει και αναπνέει για τα δίδυμα..

Θα λέγαμε όμως πως διαθέτει μια άγρια και αισθnσιακή πλευρά, που όταν την δείτε θα σκεφτείτε σίγουρα πως είναι ένα μοναδικό πλάσμα!

Δείτε μια απο τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχει κάνει η Χριστίνα Μπόμπα και έχει γράψει ιστορία σε φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η ίδια στο instagram.