Χωρίζουν μετά από 17 χρόνια γάμου και 20 χρόνια σχέσης!

Δεν είναι από τις ειδήσεις που περιμένει κανείς να ακούσει. Γιατί οι δυο τους μετράνε 20 ολόκληρα χρόνια σχέσης και 17 χρόνια γάμου.

Εκείνη πασίγνωστη ηθοποιός κι εκείνος πολύ γνωστός τραγουδιστής, συνθέτης και μουσικός. Δεν το λες κι εύκολη απόφαση να χωρίζεις μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής. Πόσο μάλλον που οι δυο τους έμειναν μαζί από τους πρώτους κιόλας μήνες της σχέσης τους. Και παρά το γεγονός ότι είναι πολύ διαφορετικοί ως άνθρωποι έδειχναν και ήταν πολύ αγαπημένοι και ενωμένοι όλο αυτό το διάστημα.

Κι όμως τελικά οι διαφορές στον χαρακτήρα τους που τους ένωσαν το 1999 σήμερα τους έφτασαν στον χωρισμό που όπως γνωρίζουμε είναι οριστικός με κοινή απόφαση και των δύο σε ήρεμο κλίμα και με την αγάπη του ενός για τον άλλον να υπάρχει ακόμα. Και φυσικά με την προσοχή και την αγωνία και των δύο στον έφηβο γιο τους τον οποίο λατρεύουν και ήταν κι ο πρώτος με τον οποίο συζήτησαν την απόφασή τους αυτή.

Δεν είναι ότι δεν αγαπιούνται πια, αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας τον άλλον. Κάπου στην πορεία της κοινής τους ζωής όμως χάθηκαν άλλα πράγματα που τελικά ήταν και για τους δύο ουσιαστικά και τους οδήγησαν στο να αποφασίσουν μετά από 17 χρόνια γάμου να χωρίσουν τους δρόμους τους.

«Είμαστε μαζί από το 1999 και μένουμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Τον Ιανουάριο του 2000 μείναμε μαζί. Έγιναν όλα γρήγορα γιατί δεν χρειάστηκε να λυθούν προβλήματα. Ήταν σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. Δεν μπορούσαμε να είμαστε χώρια» έλεγε σε παλιότερη συνέντευξή της εκείνη για τον άντρα της ζωής της και συνέχιζε: «Ακόμα και πριν αποκτήσουμε τον γιο μας, κάναμε τα πάντα μαζί. Δεν θέλαμε να χωρίζουμε ποτέ. Έτσι, δουλέψαμε μαζί -φτιάξαμε μπάντα- γιατί είμαστε δυστυχισμένοι μακριά ο ένας από τον άλλο. Παντρευτήκαμε το 2002, γιατί θέλαμε να κάνουμε ένα πάρτι και να ανακοινώσουμε σε όλους ότι αγαπιόμαστε. Ο γάμος έγινε σε μια εκκλησία στην Κάντζα στον εξωτερικό χώρο, μέσα σε λεμονιές και πορτοκαλιές, δηλαδή μες στη φύση. Και μετά, στον κήπο της εκκλησίας, κάναμε το πάρτι μας και χορεύαμε μέχρι το πρωί. Ο πιο ωραίος γάμος που έχω πάει είναι ο δικός μου».

Τελικά όμως όπως φαίνεται ακόμα και τα πιο ωραία έχουν ένα τέλος. Τουλάχιστον στην δική τους περίπτωση το τέλος αυτό γράφεται με ηρεμία, σεβασμό και βαθιά αγάπη.

Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Νίκος Ξύδης δεν είναι πια μαζί

Από τις τελευταίες τους κοινές εμφανίσεις τον χειμώνα που μας πέρασε

Το ζευγάρι με την μητέρα του Νίκου Ξύδη, Ελένη Βιτάλη

Προτεραιότητα και των δύο ο γιος τους, Οδυσσέας

πηγη: gossip-tv.gr