Χωρίς Κόμπλεξ, Χωρίς Ρετούς ΌΛΑ Φάτσα - Φόρα: Η Σπυροπούλου μας Δείχνει το Πραγματικό της Κορμί και Αποθεώνεται
Www.true.gr

Χωρίς Κόμπλεξ, Χωρίς Ρετούς ΌΛΑ Φάτσα – Φόρα: Η Σπυροπούλου μας Δείχνει το Πραγματικό της Κορμί και Αποθεώνεται

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε με τον τρόπο της να ξαναποδείξει ότι δεν έχει κανένα κόμπλεξ με τα κιλά της, ούτε με την εμφάνισή της, στο πιο δύσκολο τεστ όλων, αυτό της παραλίας με το μαγιό.

Η πρώην παρουσιάστρια του Alpha, αφού πέρασε μεγάλη πείνα όσο ήταν στο Survivor, έχασε αρκετά από τα κιλά με τα οποία μπήκε στο παιχνίδι και βγαίνοντας φωτογραφήθηκε ουκ ολίγες φορές με το νέο της look.

Όπως ήταν φυσικό κάποια από τα κιλά που χάθηκαν από την στέρηση της τροφής έπρεπε να τα ξαναπάρει αυξάνοντας τις θερμίδες στη διατροφή της. Η ίδια όμως φαίνεται πως δε νοιάζεται καθόλου γι’ αυτό και έτσι αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες που τη δείχνουν την ίδια μέρα στην παραλία, από δύο διαφορετικές λήψεις.

Η ίδια με τη λεζάντα που έβαλε «κάρφωσε» το περιοδικό που χρησιμοποίησε τη μία λήψη, αυτή που την κολλάκευε λιγότερο η γωνία του φακού, την ίδια ώρα που ένα άλλο περιοδικό χρησιμοποίησε τη δεύτερη, που έδειχνε σχεδόν άλλον άνθρωπο.


«Όλες οι οπτικές καλοδεχούμενες, όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας! Η ουσία σε κάθε περίπτωση είναι ίδια! Αγαπώ το σώμα μου και αισθάνομαι μια χαρά
#QueenDina #LoveMyself #Me».

Το σχόλιό της αυτό άνοιξε μία μίνι «κόντρα» με το περιοδικό Hello, αφού άφηνε να εννοηθεί ότι ήταν ίσως μία fake ή «πειραγμένη» φωτογραφία για να τη δείξει διαφορετικά απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα.


Το περιοδικό όμως δεν τη λυπήθηκε και έδωσε τη φαρμακερή απάντησή του άμεσα ανεβάζοντας ξανά την φωτογραφία, με λεζάντα ότι αγαπάει τις πραγματικές γυναίκες που αγαπούν το σώμα τους.

Πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr