«Χόντρυνε» η πλάκα του Αρκά με τον Τσίπρα - Αποσύρθηκε Σκίτσο που Έβριζε τον Πρωθυπουργό (ΕΙΚΟΝΑ)
Www.true.gr

«Χόντρυνε» η πλάκα του Αρκά με τον Τσίπρα – Αποσύρθηκε Σκίτσο που Έβριζε τον Πρωθυπουργό (ΕΙΚΟΝΑ)

Η τελευταία σειρά σκίτσων του γνωστού καλλιτέχνη των κόμικς Αρκά με θέμα τα παιδικά χρόνια του πρωθυπουργού έχει κάνει πάταγο.

Αν και δεν αναφέρει ποτέ το όνομα του πρωθυπουργού όλοι καταλαβαίνουν σε ποιον αναφέρεται και πως οι ατάκες που χρησιμοποιούνται, είναι ολοφάνερο πως «στοχεύουν» στον σημερινό πρωθυπουργό.

Πάντως μάλλον και ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι ξέφυγε από το πλαίσιο που τον χαρακτηρίζει σε όλη την πορεία του με το πρόσφατο σκίτσο να είναι ιδιαίτερα επιθετικό, το οποίο μάλιστα είχε τον χαρακτηρισμό «ηλίθιος» για τον πρωθυπουργό.

Λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίησή του στην επίσημη σελίδα που διατηρεί ο Αρκάς στο Facebook, όμως… εξαφανίστηκε!
Το σκίτσο έμεινε για λιγότερο από δέκα λεπτά στην σελίδα του Αρκά.Έδειχνε τον… πιτσιρικά Αλέξη Τσίπρα με έναν φίλο του, ο οποίος του έλεγε: «Μη γελάς συνέχεια σαν ηλίθιος, γιατί έχεις και στραβά δόντια!«.

«Το χαμόγελό μου είναι το δεύτερο μεγάλο μου ατού!… Το πρώτο είναι η οικονομία!» απαντά ο «μικρός» Αλέξης Τσίπρας, για να λάβει την απάντηση:«Ε, τότε φρόντισε να βρεις λεφτά να πας σε ορθοδοντικό«!

Αυτό είναι το σκίτσο που αναρτήθηκε για λίγα λεπτά στην σελίδα που διατηρεί ο Αρκάς στο Facebook

Λίγο αργότερα, αν κάποιος «άνοιγε» την εικόνα, έβλεπε… αυτό το μήνυμα


Άγνωστο παραμένει αν η… εξαφάνιση του σκίτσου ήταν λόγω τεχνικού λάθους ή από… επιλογή. Πάντως, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το άκρως επιθετικό σκίτσο παρέμενε «εξαφανισμένο».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αρκάς… επανήλθε με σκίτσο για τον πρωθυπουργό, αυτή την φορά διαφορετικό.

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr