Οι Χειρότεροι Φόβοι Επιβεβαιώθηκαν: Νεκρή η 35χρονη Πόπη Σιαπκαρά! Αφήνει Πίσω της..
Www.true.gr

Οι Χειρότεροι Φόβοι Επιβεβαιώθηκαν: Νεκρή η 35χρονη Πόπη Σιαπκαρά! Αφήνει Πίσω της..

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και για την 35χρονη Κορίνθια, Πόπη Σιαπκαρά. Η οποία ήταν μητέρα ενός παιδιού μόλις τριών ετών…

Νεκρή επισήμως και η Πόπη Σιαπκαρά

Οι δικοί της άνθρωποι την αναζητούσαν με αγωνία μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι Αττικής. Τελικά επιβεβαιώθηκε πως η Πόπη Σιαπκαρά δεν βρίσκεται πια στην ζωή. «Χάθηκε» μέσα στις φλόγες.Οι Αρχές, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου, 28.07.2018, ειδοποίησαν τους οικείους της που αγωνιούσαν για την τύχη της, ότι ταυτοποίησαν τη σορό της.

Ο πατέρας της τις τελευταίες ημέρες απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση της κόρης του, καθώς όπως υποστήριζε, όσο δεν είχε γίνει η ταυτοποίηση μέσω DNA, η κόρη του ήταν αγνοούμενη. Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου, αποκαλύφθηκε η τραγική αλήθεια. Η άτυχη 35χρονη, υπάλληλος του Καζίνο Λουτρακίου, είναι ανάμεσα στα 88 θύματα της φονικής φωτιάς.«Ήταν έτοιμοι να μπουν στο αυτοκίνητο να φύγουν και καλύτερα που δεν μπήκαν γιατί θα καιγόντουσαν και οι τρεις πιο κάτω… Δεν ξέρω γιατί έμεινε πίσω η Πόπη. Ούτε και ο ίδιος ο άνδρας της δεν ξέρει και τον «τρώει». Τον βασανίζει αυτό, γιατί έμεινε πίσω. Δοξάζω τον Θεό που σώθηκαν τουλάχιστον οι δύο», δήλωνε πρόσφατα ο πατέρας της Πόπης, καταθέτοντας το μεγαλείο ψυχής του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό, πότε θα γίνει η κηδεία.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr