Χατζηπαναγιώτης – Μανέ: Οι δυο κολλητοί και κουμπάροι δε λένε ούτε «καλημέρα» σήμερα

Ήταν φίλοι, έφτιαξαν μαζί το θέατρο Αποθήκη, θεατρικό στέκι, με επιτυχίες όπως τα έργα «Ο Άγιος Βασίλης είναι σκέτη λέρα» και «Σεσουάρ για δολοφόνους» και σήμερα δεν αλλάζουν ούτε καλημέρα. Πρόκειται για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τη Υρώ Μανέ που η …ομάδα τους διαλύθηκε άδοξα και παρόλο που έπαιζαν το ζευγάρι και στην πολύ επιτυχημένη σειρά τα Εγκλήματα του επίσης φίλου τους Θοδωρή Πετρόπουλου, χωρίστηκαν σε … στρατόπεδα.

Χωρίς να αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους δε μιλάνε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο στην ΕΡΤ αναφέρθηκε και στον καβγά που έγινε όταν έπαιζαν τη μεγάλη και μακροβιότατη θεατρική επιτυχία «Σεσουάρ για δολοφόνους».

Ο καβγάς έγινε όταν τέλειωσαν τα Εγκλήματα και άρχισε το Σεσουάρ για δολοφόνους και μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε πως για να μη χάσουν τα χρήματα μιας θεατρικής δουλειάς αναγκάστηκαν παρόλο που δε μιλούσαν να παίζουν μαζί όλη τη χρονιά.

Άλλοι που γνωρίζουν λένε ότι κάποιος εκ των δυο είχε κάνει συμφωνία όχι μόνο να πάρει παραπάνω χρήματα αλλά και να έχει προνομιακή μεταχείριση σαν πρώτο όνομα. Ήταν μια δύσκολη στιγμή που βύθισε όλο το θίασο σε αμηχανία και μάλιστα οι άνθρωποι που έπαιζαν μαζί τους δεν ήξεραν σε ποιον να μιλήσουν. Μάλιστα ο ίδιος θίασος τότε είχε διώξει και τον Χρήστο Ευθυμίου και όλα έδειχναν ότι η ομάδα τους είχε αρχίσει να καταρρέει.

Είπε στην εκπομπή ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης:

«Δεν έχουμε επαφές, δεν βλεπόμαστε. Ήταν ένας σοβαρός τσακωμός. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως έχουν και οι δυο άδικο και επίσης έχουν και οι δυο τα δίκια τους. Εγώ θα σου πω ότι είχα δίκιο αλλά δεν έχει καμία σημασία. Με την Υρώ δεν ήμασταν απλώς φίλοι. Ήμασταν κολλητοί φίλοι. Είχα γίνει κουμπάρος της. Ήμασταν πολύ στενά δεμένοι. Το σκέφτομαι με θλίψη όποτε το σκέφτομαι. Να είναι καλά…», είπε ο ηθοποιός αλλά δε διαφάνηκε και καμία πρόθεση να πουν έστω και την καλημέρα στην οποία αναφέρθηκε.