Χατζηνικολάου για Νίκο Παπανδρέου: Όλα δείχνουν ότι στις ευρωεκλογές θα είναι πρώτος- Έχει ισχυρό ρεύμα υπέρ του
Www.true.gr

Χατζηνικολάου για Νίκο Παπανδρέου: Όλα δείχνουν ότι στις ευρωεκλογές θα είναι πρώτος- Έχει ισχυρό ρεύμα υπέρ του

«Όλα δείχνουν ότι θα είναι πρώτος» ανέφερε σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real 97.8 fm, ο Νίκος Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στον υποψήφιο ευρωβουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής Νίκο Παπανδρέου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, σχολίασε την χθεσινή ομιλία της Φώφης Γεννηματά και το πλήθος κόσμου που έδωσε το «παρών» εκεί, σημειώνοντας ότι ο Νίκος Παπανδρέου, τάσσεται υπέρ της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, «με τον πιο έντονο τρόπο».


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την χθεσινή εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ


Αυτός που με τον πιο έντονο και σκληρό τρόπο τάχθηκε υπέρ της Φώφης Γεννηματά και «πυροβολεί» τον Αλέξη Τσίπρα είναι ο Νίκος Παπανδρέου» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος για να προσθέσει ότι: «Ο γνωστός συγγραφέας και οικονομολόγος, ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής, και όλα δείχνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πρώτος. Πληροφορούμαι ότι στις περιοδείες που κάνει ανά την Ελλάδα, έχει ισχυρό ρεύμα υπέρ του».

Στην συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου, επισήμανε, για τον Νίκο Παπανδρέου πως: «Βγήκε, λοιπόν, και είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν μιμείται καλά τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Χάρρυ Κλυνν το έκανε καλύτερα, είπε. Κάθε μέρα ρίχνει και έναν «πυροβολισμό» στην πλευρά του πρωθυπουργού. Προφανώς η γραμμή του είναι πιο σκληρή από αυτή του Γιώργου».

Πηγή : thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr