Το Χάσαμε Τελείως: Φοράνε Περούκες Στα Γεννητικά όργανα των γυναικών. Αυτή είναι η Τελευταία τάση της Μόδας (Φώτο)
Www.true.gr

Το Χάσαμε Τελείως: Φοράνε Περούκες Στα Γεννητικά όργανα των γυναικών. Αυτή είναι η Τελευταία τάση της Μόδας (Φώτο)

Μια σχεδιάστρια στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης πήγε την μόδα σε άλλο επίπεδο, όταν έβαλε τα μοντέλα του να περπατήσουν στην πασαρέλα φορώντας περούκες για τα γεννητικά τους όργανα.

Η σχεδίαστρια μόδας Kaimin από την Νότια Κορέα χρησιμοποίησε τις περούκες που είναι διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα και σχέδια για να «βοηθήσει τις ακανόνιστες σιλουέτες.»

Οι περούκες για τα γυναικεία γεννητικά όργανα ήταν πολύ δημοφιλείς το 1600.

Οι γυναίκες εκείνη την εποχή τις φορούσαν για λόγους υγιεινής, όταν ξυρίζονταν σε εκείνη την περιοχή.

«Η συλλογή της Kaimin έχει ως κεντρικό της θέμα την περηφάνια για σώμα και την σeξουαλικότητα, τα οποία δεν είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα, θέλαμε να δώσουμε μεγάλη ελευθερία σε αυτό το σημείο», ανέφερε ο διευθυντής της εταιρίας Prema Hair«Δουλέψαμε σκληρά για να κάνουμε τις περούκες όσο πιο ωραίες και ρεαλιστές γινόταν. Και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε», πρόσθεσε.

Η Kaimin που στο παρελθόν είχε φτιάξει κοστούμια για την Lady Gaga και την Bjork συνδύασε τις περούκες με εμφανίσεις από το Mad Max και δερμάτινα τζάκετ.

Με αυτές τις περούκες η σχεδιάστρια θέλει να ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να νιώσουν περήφανες για το σώμα τους και την μοναδικότητά τους.Η συλλογή της σχεδιάστριας ήταν αφιερωμένη στην αποδοχή της διαφορετικότητας.

Μοντέλο στα παρασκήνια της επίδειξης ποζάρει με την περούκα για τα γεννητικά όργανα.

Η σχεδιάστρια Kaimin βγαίνει στην πασαρέλα με μια από τις δημιουργίες της.

ΠΗΓΗ: tilestwra.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr