Χάρης Ρώμας: Είμαι σε σχέση εδώ και 9 χρόνια - Έκανα κι ένα γάμο δυόμιση-τριών ετών
Www.true.gr

Χάρης Ρώμας: Είμαι σε σχέση εδώ και 9 χρόνια – Έκανα κι ένα γάμο δυόμιση-τριών ετών

Για την προσωπική του ζωή που κρατά εκτός δημοσιότητας μίλησε ο Χάρης Ρώμας και αποκάλυψε πως βρίσκεται εδώ και εννέα χρόνια σε σχέση.

Ο ηθοποιός, που ετοιμάζεται για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», μίλησε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, για τον έρωτα και τις σχέσεις.

«Η περίοδος που δεν ήμουν ερωτευμένος στη ζωή μου, δεν ήταν μεγάλη. Πάντα με θυμάμαι ερωτευμένο! Δεν γίνεται αλλιώς για μένα. Πέρασα τη φάση των περιστασιακών συνευρέσεων, αλλά ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος που ανήκε κάπου. Είχα σχέσεις. Έκανα κι ένα γάμο δυόμιση-τριών ετών».


 

«Από εκεί κι έπειτα πάντα ήμουν σε σχέσεις, τριών, τεσσάρων και πέντε χρόνων. Σήμερα έχω σχέση εδώ και εννέα χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένος! Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο και να ζω συντροφικά. Να κάνω τις απαραίτητες υπερβάσεις, αλλά να βλέπω να γίνονται εξίσου από την άλλη πλευρά, γιατί μόνο έτσι έρχεται η ισορροπία: Με το να υπάρχει συμβιβασμός. 

Ο συμβιβασμός δεν είναι κάτι κακό. Ουσιαστικά δίνει στον άλλον λίγο χώρο μέσα σου. Σαν την αγάπη. Παραμερίζεις τον εγωισμό σου για να μπει το “σ’ αγαπώ”. Σπουδαίο πράγμα. Έτσι, λοιπόν, είμαι σε μία σχέση που ζω πολύ όμορφα, συντροφικά – κοντολογίς, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και δεν μου λείπει τίποτα. Παρακαλώ, μην με ματιάστε!». 

Φωτο: ndp

Πηγή: thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr