Χαρά Παππά: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά του αγαπημένου της Μπουράκ Χακί.
Www.true.gr

Χαρά Παππά: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά του αγαπημένου της Μπουράκ Χακί.

Xαρά Παππά: Έτσι ευχήθηκε στον Μπουράκ Χακί για τα γενέθλιά του
Αναμφισβήτητα η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM έχει σχέση με έναν από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της Τουρκίας τα τελευταία 3 χρόνια.

Δηλώνουν απόλυτα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και έτοιμοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Τον τελευταίο καιρό είναι χώρια, καθώς τους χώρισε η καραντίνα. Η Χαρά Παππά είναι στην Ελλάδα ενώ ο αγαπημένος της στην Τουρκία. Ωστόσο, βρίσκουν τρόπο να επικοινωνούν καθημερινά.

Μπουράκ Χακί έχει γενέθλια και η Χαρά Παππά του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Birthday to you @burak_hakki 🖤 you are my favorite human 👽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hara Pappa (@harapappa) στις


«Χρόνια Πολλά σε σένα, Μπουράκ Χακί. Είσαι ο αγαπημένος μου άνθρωπος», έγραψε το ερωτευμένο κορίτσι.

Δεν είναι μόνο ένας από τους πιο γοητευτικούς Τούρκους ηθοποιούς, δεν είναι μόνο ο άντρας που κάνει ευτυχισμένη τη Χαρά Παππά, είναι ένας από τους λίγους Τούρκους ηθοποιούς που εξυμνούν την Ελλάδα.

Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που ο Μπουράκ Χακί έχει γίνει τόσο αγαπητός. Ο κούκλος Τούρκος πρωταγωνιστής στις 32 Μαΐου γιόρτασε τα γενέθλιά του και

πραγματικά, μόλις μάθεις την ηλικία του θα σαστίσεις αφού δεν του φαίνεται καθόλου.

Όλο αυτό το διάστημα ο ηθοποιός και η καλλονή σύντροφος του, Χαρά Παππά, την οποία εμείς γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM, το πέρασαν πολύ προσεκτικά καθώς όπως το μοντέλο αποκάλυψε ο σύντροφός της ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

«Έχει ένα πρόβλημα με τους πνεύμονες, οπότε ανήκει στις ευπαθείς ομάδες», είπε το μοντέλο μεταξύ άλλων. Την ημέρα των γενεθλίων του η Χαρά Παππά του ευχήθηκε όμορφα κι απλά γράφοντας στο Instagram της: «Χρόνια Πολλά. Eίσαι ο καλύτερος άντρας μου».


Όσο για την ηλικία του;

Γιόρτασε τα γενέθλιά του στις 23 του μήνα

Εσύ ξέρεις πόσο χρονών είναι;

Έκλεισε τα 48 και ναι, δεν του φαίνεται

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr