Χανιά: Ο Καφές ήταν πολύ "Καυτός"... Οι Νεαρές Σερβιτόρες έκρυβαν Ένοχα μυστικα. Σέρβιραν Πολλά Παραπάνω στους Πελάτες.
Www.true.gr

Χανιά: Ο Καφές ήταν πολύ «Καυτός»… Οι Νεαρές Σερβιτόρες έκρυβαν Ένοχα μυστικα. Σέρβιραν Πολλά Παραπάνω στους Πελάτες.

Η αποκάλυψη της αλήθειας στα Χανιά κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων. Η υπόθεση…
μαστροπείας στα Χανιά εξιχνιάστηκε με τις αποκαλύψεις να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των συζητήσεων. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα, στο κέντρο των Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 38χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος και ακόμη τρείς γυναίκες υπάλληλοι (25χρονη Ελληνίδα και δύο αλλοδαπές από τη Βουλγαρία, ηλικίας 24 και 26 ετών), κατηγορούμενες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και εργασίας χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όπως διαπιστώθηκε η 38χρονη, ως ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξωθούσε στην πορνεία και διευκόλυνε την 24χρονη να εκδίδεται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Ειδικότερα ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης, την 12.01.2018 πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, μετέβη στο κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη, όπου η 24χρονη κατηγορούμενη του πρότεινε ερωτική συνεύρεση έναντι χρηματικού ποσού.Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού (το οποίο ήταν προσημειωμένο), ακολούθησε η σύλληψη των δραστών. Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, εκ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα .

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr