Χανιά: Οι μαθητές πλησίαζαν στο σχολείο και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους – Οι επίμαχες εικόνες

Οι εικόνες από τα Χανιά κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αίσθηση. Οι μαθητές προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους…

Πρόκειται για έναν τεράστιο ευκάλυπτο που βρισκόταν στην αυλή δημοτικού σχολείου της Νέας Χώρας στα Χανιά. Ο ευκάλυπτος φαίνεται ότι δεν άντεξε και λύγισε από την κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να πέσει ο κορμός του και να διαλύσει τα κάγκελα της εισόδου αλλά και ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν βρισκόταν μέσα στο όχημα και δεν περνούσε κάποιος πεζός. Αυτό όμως που πραγματικά είναι ευτύχημα, είναι το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη το βράδυ, όταν δηλαδή το σχολείο ήταν κλειστό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δυστυχώς τέτοια επικίνδυνα δέντρα υπάρχουν σε πάρα πολλά σχολεία των Χανίων, είτε με σάπιους κορμούς, είτε με κλαδιά που κρέμονται επικίνδυνα πάνω από τα κεφάλια παιδιών και περαστικών.

Οι εικόνες μετά την πτώση του δέντρουΜπάζει νερά σχολείο στο Ακρωτήρι

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες για την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου, όπου μετά την πρώτη βροχή οι διαρροές στην οροφή έφεραν εισροή νερού στο κτίριο.Μάλιστα οι φοιτούντες στο Δημόσιο ΙΕΚ Χανίων που λειτουργεί απογευματινές ώρες στις αίθουσες του ΕΠΑΛ, μετά από μια ολόκληρη ημέρα έντονης βροχόπτωσης αντίκρυσαν τις παρακάτω εικόνες από τις αίθουσες διδασκαλίας.

newsit