Χανιά: Οι εικόνες στην αμμουδιά πάγωσαν μικρούς και μεγάλους – Πήγαν κοντά και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί
Www.true.gr

Χανιά: Οι εικόνες στην αμμουδιά πάγωσαν μικρούς και μεγάλους – Πήγαν κοντά και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί

Όλα έγιναν στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά. Οι εικόνες τράβηξαν τα βλέμματα μικρών και μεγάλων…

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά, όταν το πρωί της Κυριακής (18-11-2018) ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα. Η θάλασσα, είχε ξεβράσει στην παραλία δύο νεκρά κρι – κρι.

Μάλιστα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, τα κέρατά τους είναι μπλεγμένα, κάτι που πιθανόν να σημαίνει, σύμφωνα με τους κατοίκους, ότι κατέληξαν στη θάλασσα ενώ πάλευαν μεταξύ τους, στη νησίδα των Αγίων Θεοδώρων. Είναι γνωστό ότι στο νησάκι, ζει ένας σημαντικός πληθυσμός του Κρητικού αιγάγρου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε o κ. Φωτάκης, δασολόγος – τμηματάρχης στον τομέα προστασίας και διαχείρισης δασών, τα ζώα έχουν ήδη παραδοθεί στον φορέα διαχείρισης του Εθνικού Δρυμου Σαμαριάς στον οποίο εντάσσεται και η νησίδα των Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να διαπιστωθεί πως βρέθηκαν στην θάλασσα.


Η πρώτη εκτίμηση πάντως όπως σημείωσε ο κ. Φωτάκης είναι πως, οι δύο αρσενικοί Κρητικοί Αίγαγροι τσακώνονταν, καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει συνεχώς αυτή την περίοδο, που είναι περίοδος ζευγαρώματος, με συνέπεια να βρεθούν στη θάλασσα.

Οι εικόνες από την παραλία στα Χανιά
newsit

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr