Χανιά: Η χαρά του γάμου τελείωσε απότομα – Ο γαμπρός η νύφη και οι δυσάρεστοι πρωταγωνιστές που μπήκαν σε περιπέτειες!
Www.true.gr

Χανιά: Η χαρά του γάμου τελείωσε απότομα – Ο γαμπρός η νύφη και οι δυσάρεστοι πρωταγωνιστές που μπήκαν σε περιπέτειες!

Ο γάμος στα Χανιά ολοκληρώθηκε με τον γαμπρό και τη νύφη να δίνουν ραντεβού με τους καλεσμένους τους, για τη δεξίωση. Τα όσα ακολούθησαν προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις…
Το κατώφλι του ανακριτή Χανίων αναμένεται να περάσουν σήμερα οι δύο νεαροί που πριν μερικές ημέρες έκλεψαν τα χαρίσματα ενός νεόνυμφου ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο Κρητικούς, 18 και 20 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την κλοπή.

Χθες (11-10-2018) οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις και πλέον οδηγούνται στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Το χρονικό της υπόθεσηςΑνάλογη υπόθεση και στην Κοζάνη
Ο γάμος στην Κοζάνη στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, έδωσε την ευκαιρία σε κλέφτες να τρυπώσουν στο σπίτι του γαμπρού. Οι επιτήδειοι δράστες δεν έχασαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη στιγμή της χαράς ενός ζευγαριού και να τη μετατρέψουν σε μια δυσάρεστη αναστάτωση, την ώρα που εκείνοι είχαν μόλις ενωθεί με τα τα ιερά δεσμά του γάμου και διασκέδαζαν στο γαμήλιο γλέντι τους.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του γαμπρού από τη μπαλκονόπορτα, ενώ προηγουμένως έσπασαν το τζάμι της οικίας και έδρασαν ανενόχλητοι αφού οι πρωταγωνιστές της δυσάρεστης ιστορίας είχαν να ασχοληθούν με το χαρμόσυνο γεγονός. Οι δράστες αφαίρεσαν από την οικία, χρηματικό ποσό και μικροαντικείμενα, ενώ άφησαν πίσω τους ένα σχεδόν βομβαρδισμένο σπίτι.

Η γαμήλια δεξίωση ολοκληρώθηκε και λίγο αργότερα ο γαμπρός και η νύφη ενημερώθηκαν για τα δυσάρεστα.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr