Χαμος με τον Μένιο Φουρθιώτη: Η πρώτη ανάρτηση -«καρφί» μετά την Απομάκρυνση του από το Open!

Δείτε τι έγραψε!
Την πρώτη του ανάρτηση μετά την απομάκρυνση του από τον Open Tv έκανε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε εκτός καναλιού αφού εκδικάστηκε η μήνυση που είχε κάνει κατά του Ιβάν Σαββίδη και την έχασε… Διαβάστε παρακάτω…

Με μια λιτή ανακοίνωση, το κανάλι ενημέρωσε το κοινό για το τέλος της συνεργασίας του με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Σήμερα ο παρουσιαστής έκανε μια ανάρτηση η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… καρφί!

«Ανέβασε» μια φωτογραφία στην οποία αναγράφεται: «Η υπομονή είναι αρετή» και την συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Θέλω να σας πω ένα αφήγημα που μπορεί να είναι μυθιστόρημα αλλά μπορεί να είναι και αλήθεια «Το χάρισμα της ψυχραιμίας απαιτεί εξυπνάδα και αυτοέλεγχο. Πρέπει πρώτα να τα βρείτε με τον εαυτό σας σε αυτό το θέμα. Να προσπαθήσετε μόνοι σας να προσθέσετε στο χαρακτήρα σας την ψυχραιμία.

Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει αρκετοί να είναι ψύχραιμοι …. παράδειγμα …. ένα κανάλι πωλείται από επιχειρηματία σε επιχειρηματία για την αμερόληπτη ενημέρωση των πολιτών ; ή ένα κανάλι πωλείται για πολιτικό όφελος για να οδηγήσει την κοινή γνώμη εκεί που θέλει ο πραγματικος υπογραφών της αγοράς ? Ρητορική ερώτηση που θα πάρει απάντηση με χαρτιά , συνομιλίες στον εισαγγελέα διαφθοράς και στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης εκεί θα φανεί και το έντονο «άρωμα πολιτικής παρέμβασης» με αποδείξεις !!! Καλή εβδομάδα και εγώ από την πλευρά μου συνιστώ στους εμπλεκόμενους ψυχραιμία και υπομονή»…. συνεχίζεται».

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγη youweekly.gr