Χαμός στον ΣΚΑΙ: «Κόβεται» το Survivor Ελλάδα – Τουρκία - Ποια λύση εξετάζει το κανάλι
Www.true.gr

Χαμός στον ΣΚΑΙ: «Κόβεται» το Survivor Ελλάδα – Τουρκία – Ποια λύση εξετάζει το κανάλι

Τα νούμερα δεν «λένε» να ανέβουν και στο Φάληρο ψάχνουν να βρουν το αντίδοτο.

Το φετινό Survivor με Έλληνες και Τούρκους θυμίζει την φράση «κάθε πέρσι και καλύτερα». Τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά, το MasterChef κάνει… πλάκα κόντρα στο reality επιβίωσης και στο Φάληρο ο χρόνος πιέζει.
Η άμεση λύση που «εξετάζουν» στον ΣΚΑΙ είναι να «ανακατέψουν» την τράπουλα με προσθαφαιρέσεις παικτών. Ήδη προστέθηκαν 2 παίκτες στην ελληνική ομάδα και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην τούρκικη, καθώς και στην γειτονική χώρα το reality έχει «χτυπήσει» πάτο στις τηλεθεάσεις.

Ειδικά στην Τουρκία, το Survivor είναι κάτι σαν εθνικό σπορ, ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτσαλί, βλέπει το δημιούργημά του να καταποντίζεται φέτος όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν.

Τι θα δούμε από δω και πέρα


Στο Φάληρο οι συσκέψεις διαδέχονται η μια την άλλη ώστε να βρεθεί ένα «γιατρικό» που θα φέρει αύξηση στα νούμερα, σε «ανοιχτή» γραμμή με τον Ατζούν Ιλιτσαλί πάντα.

Η πρώτη σκέψη είναι και η προφανής: Να μπουν στο παιχνίδι celebrities και από τις 2 ομάδες. Ήδη το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων ωστόσο δεν είναι το μοναδικό που συζητιέται.

Το χρονικό περιθώριο ανάκαμψης έχει οριστεί στις δυο εβδομάδες.Και μετά τι;

Αν σε αυτό το χρονικό περιθώριο δεν έχει γίνει αύξηση στην τηλεθέαση, τότε το Ελλάδα – Τουρκία θα κοπεί άμεσα και ο ΣΚΑΙ θα επανέλθει στην γνωστή, δοκιμασμένη λύση: Μαχητές – Διάσημοι.

Ανεπίσημα έχουν γίνει κάποιες επαφές με διάσημους της ελληνικής showbiz ώστε να υπάρχουν έτοιμες λύσεις, καθώς ο χρόνος πιέζει και το MasterChef έχει στήσει… πανηγύρι!

Πηγη

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr