Χαμός στο Survivor με την Ελευθερία Ελευθερίου: Η κίνησή της που έκανε άνω κάτω την παραλία

Κορυφώνονται οι εντάσεις στο Survivor, με την Ελευθερία Ελευθερίου να προκαλεί πανικό στην παραλία.

Το κλίμα στο Survivor από τη μέρα που οι δύο ομάδες μοιράζονται την ίδια παραλία πάει από το κακό στο χειρότερο. Αυτή τη φορά η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στο στόχαστρο σχεδόν όλης της κόκκινης ομάδας για μια κίνηση που έκανε στην καλύβα τους.

Ο James Καφετζής κι ο Νίκος Μπάρτζης ζήτησαν από την κόκκινη ομάδα να μεταφέρουν τρεις κουβέρτες στο σεντούκι τους, με την ομάδα τελικά να δέχεται. Ωστόσο, η Ελευθερία Ελευθερίου πήγε να δει τι τοποθετήθηκε στο σεντούκι, λέγοντας ότι πηγαίνει κάπου αλλού.

Ο Γιώργος Κόρομι κι ο Ηλίας Μπόγδανος την είδαν και της ζήτησαν τον λόγο και κάπου εκεί ξέσπασε πανικός. Μάταια η Ελευθερία προσπαθούσε να δικαιολογηθεί, κανείς δεν ήθελε να την πιστέψει με την Καρολίνα Καλύβα να λέει ότι πήγε εκεί σαν την κλέφτρα.

Η Ελευθερία δήλωσε πολλές φορές πως ο λόγος που το έκανε ήταν γιατί έχουν δώσει πολλά δικαιώματα οι δύο παίκτες και πως πολλές φορές της έχουν ανοίξει την τσάντα, με τον Νίκο και τον Τζέιμς να γίνονται έξαλλοι.

Μάλιστα, οι δύο παίκτες των μπλε ανέφεραν ότι ήταν σχέδιο κι ότι σε περίπτωση που έλειπε κάτι από το μπαούλο, θα κατηγορούσαν τους ίδιους ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν πίστεψε τα «κροκοδείλια δάκρυά» της.

Η Ελευθερίου ζήτησε συγνώμη από την κόκκινη ομάδα και ξέσπασε σε κλάματα όταν όλοι της ζήτησαν εξηγήσεις, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κάνει λόγο για κροκοδείλια δάκρυα.