Χαμός στο Survivor 2 – Το «Μυστικό» της παραγωγής και οι 5 Νέοι παίκτες που θα μπουν σε 2 μήνες…
Www.true.gr

Χαμός στο Survivor 2 – Το «Μυστικό» της παραγωγής και οι 5 Νέοι παίκτες που θα μπουν σε 2 μήνες…

Οι ομάδες έκλεισαν και για τους «Διάσημους» και για τους «Μαχητές» με την μόνη διαφορά, η έκτακτη προσθήκη της Κωνσταντινας Σπυροπούλου.

 

Και πάμε τώρα στο θέμα μας. Μπορεί να νομίζετε ότι οι ομάδες έκλεισαν όμως τα πράγματα θα αλλάξουν και θα γίνουν πολλές ανατροπές. Για τον λόγο ότι το ριάλιτι θα διαρκέσει 6 μήνες θα πρέπει να γίνουν προσθήκες και στις δύο ομάδες.

Ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες; Στην ομάδα των «Διάσημων» θα μπουν κάποια ονόματα από αυτά που είχαν ήδη ακουστεί και τελικά ακυρώθηκαν. Γιατί ακυρώθηκαν; Γιατί κάποιοι είχαν πρόβλημα με το διαβατήριο, άλλοι με τον προγραμματισμό των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Όπως με την αθλήτρια Ελευθερία Παλαιολόγου η οποία θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, στο δεύτερο μισό μιας και είχε θέματα με το διαβατήριο της.Ο άλλος αναπληρωματικός παίκτης που έμεινε στην Ελλάδα είναι ο Σάββας Πούμπουρας.

Από την ομάδα των Μαχητών…

Εφεδρική έχουν κρατήσει την πρώην αγαπημένη του Κωνσταντίνου Βασάλου, Μαίρη ΡόουζΕπίσης στην αναμονή βρίσκεται και η Δανάη Γεωργαντά, η οποία θα μπει στην ομάδα των Μαχητών κι εκείνη…

Να σας τονίσω, πως οι προσθήκες θα γίνουν με βάση τις ανάγκες που έχει η κάθε ομάδα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr