Χαμός στο Power of love! Το Ξέσπασμα της Αθηνάς σε Ατάκα Συμπαίχτη Της: «Είσαι 19, Και Καλά...»
Www.true.gr

Χαμός στο Power of love! Το Ξέσπασμα της Αθηνάς σε Ατάκα Συμπαίχτη Της: «Είσαι 19, Και Καλά…»

Η Αθηνά Χρυσαντίδου όταν μπήκε στο παιχνίδι του Power of love είχε δηλώσει την ηλικία της αφήνοντας πολλούς με το στόμα ”ανοιχτό”. Η παίκτρια του Power of love είναι 19 χρονών ωστόσο δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως είναι μεγαλύτερη.

Σήμερα στο Gala η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε για την ηλικία της Αθηνάς: «Αθηνά παιδί μου, που είσαι και το πιο μικρό κορίτσι εδώ μέσα, μόλις 19…», ενώ την ίδια στιγμή ακούστηκε από κάποιον παίκτη: «Και καλά».Ο ”υπεύθυνος” της ατακάς ήταν ο Κωνσταντίνος Φανουράκης και το παραδέχτηκε on air ενώ δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν αφορούσε την Αθηνά η ατάκα.

Η όμορφη κοπέλα ακούγοντας τα όσα συνέβαιναν ξέσπασε: «Επειδή είμαι καθαρός άνθρωπος και ειλικρινής, δεν έχω να κρύψω κάτι εδώ πέρα, δηλαδή ούτε από τους συμπαίκτες μου, ούτε από τους ανθρώπους που με βλέπουν και ξέρουν. Αν ήμασταν σε ένα φιλικό επίπεδο θα έδειχνα και την ταυτότητα μου. Δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ, ούτε τέτοιο θέμα γιατί δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Απλά δεν βλέπω τον λόγο ούτε να απολογηθώ, ούτε να δείξω κάτι».

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr