Χαμός στο Παλατί: Η Meghan Markle έκανε ένα Ακόμη λάθος με το Πρωτόκολλο και το έσωσε Τελευταία Στιγμή
Www.true.gr

Χαμός στο Παλατί: Η Meghan Markle έκανε ένα Ακόμη λάθος με το Πρωτόκολλο και το έσωσε Τελευταία Στιγμή

Η Meghan Markle τον τελευταίο μήνα είναι κι επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας και οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε πως μέχρι στιγμής έχει προσπαθήσει πολύ να ενσωματωθεί και να συμπεριφερθεί όπως όλα τα μέλη της. Σίγουρα έχει δυσκολίες και έπεσε απότομα σε βαθιά νερά, όμως αυτό το γνώριζε πριν παντρευτεί με τον πρίγκιπα Harry.

Τα απανωτά λάθη που κάνει όμως και αφορούν το βασιλικό πρωτόκολλο είναι αρκετά και σημαντικά και δεν ξέρουμε αν και τι θα της στοιχίσουν μελλοντικά. Μετά το παραλίγο λάθος με τη βασίλισσα Ελισάβετ και το αυτοκίνητο και τα πόδια της που έκανε σταυροπόδι τις προάλλες –ενώ απαγορεύεται- υπέπεσε σε ένα ακόμη παράπτωμα, όμως το έσωσε τελευταία στιγμή.

Το πριγκιπικό ζεύγος έδωσε το παρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του Buckingham και η Meghan περπατώντας δίπλα στον σύζυγό της, έκανε κίνηση -ή τουλάχιστον προσπάθησε- να του πιάσει το χέρι. Εκείνος όμως το κατάλαβε και το έσωσε τελευταία στιγμή, σηκώνοντας το χέρι του και κάνοντας μία άλλη κίνηση. Και είναι κάπως στενάχωρο να το βλέπεις αυτό, γιατί καταλαβαίνεις πόσο πολύ θέλει να πιάσει ο ένας το χέρι του άλλου και δυστυχώς δεν μπορούν.


#PressPlay When you want to hold hands but can’t 😩

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Ο Robin Kermode ειδικός της γλώσσας του σώματος ανέφερε: «Η Βασίλισσα σπάνια κρατιόταν χέρι χέρι με τον σύζυγό της σε δημόσιους χώρους και εμφανίσεις και αυτό φαίνεται πως πέρασε σαν ένα άγραφος νόμος που πρέπει να τηρούν όλα τα μέλη της οικογένειας». Εμείς πάντως θα ψηφίζαμε εύκολα να καταργηθεί.

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr