Χαμός στο Power of Love : O Κούκλος, Αλλά ψεύτης Παίκτης που Εξοργίζει το Διαδίκτυο… Κρύβει το Παιδί του, ενώ Φλερτάρει

ο «Power of Love» ήρθε να ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης, με τα αρνητικά σχόλια να το έχουν κατατάξει στην κατηγορία με τα χειρότερα projects που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα.

Οι παίκτες δεν θα μπορούσαν να έχουν σχολιαστεί πιο αρνητικά στο Twitter, με τη Μαρία Μπακοδήμου να αδυνατεί να σώσει την κατάσταση.

Σα να μην έφταναν όλα τα απίστευτα που καθημερινά βλέπουμε στις οθόνες μας, ρεπορτάζ της Κλάρας Ασημακοπούλου για την «Espresso» αποκαλύπτει πως ένας εκ των έξι παικτών που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σπίτι του «Power of Love» στην Κωνσταντινούπολη, έχει αφήσει πίσω την πρώην γυναίκα και το παιδί του προκειμένου να… βρει την αγάπη.

Ο λόγος για τον Δώρο Παναγίδη. «Πού το κακό;» θα σκεφτεί κανείς.

Το κακό δεν είναι ότι χώρισε και μπήκε σε ένα ριάλιτι που θα τον κρατήσει καιρό μακριά από το παιδί του, μα το ότι δεν έχει αποκαλύψει ούτε στους άντρες ούτε στις γυναίκες με τους οποίους συγκατοικεί ότι είναι και χωρισμένος και πατέρας!

Ο ίδιος, χώρισε λίγο πριν μπει στο παιχνίδι από τη χορεύτρια Natalie Kader με την οποία διατηρούσαν πολύχρονο δεσμό, με την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει και μία κόρη.

Πηγη gossiplife.gr