Χαμός στο Nomads: Παίκτης αποκάλεσε την Κολέτσα ‘παλτό’

Η ήττα στο αγώνισμα ασυλίας φέρνει γκρίνια στη βίλα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του News 24/7, τις επόμενες μέρες οι εξελίξεις στην ομάδα της Φωτιάς θα είναι καταιγιστικές. Η κόντρα Αλεξάνδρου – Κολέτσα και η πικρία για την αποπομπή Πίντζη

Η εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις στο Nomads, καθώς οι Νομάδες της Φωτιάς φαίνεται πως καταρρέουν έπειτα από τη συντριπτική ήττα στο αγώνισμα ασυλίας. Το κλίμα στη βίλα είναι βαρύ, με τον Δημήτρη Αλεξάνδου να στρέφεται κατά της Χριστίνας Κολέτσα για τις αγωνιστικές της επιδόσεις. Φαίνεται λοιπόν πως το μοντέλο την αποκαλεί «παλτό», ενώ παράλληλα εκφράζεται πικρία για την λανθασμένη όπως αποδεικνύεται επιλογή της αποπομπής Πίντζη, ο οποίος και ανήκει πλέον στην Ομάδα των Ωκεανών.


Κατά τα άλλα, στο σημερινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας της ομάδας της Φωτιάς και την ψηφοφορία του κοινού. Ο νικητής του αγωνίσματος θα κερδίσει την ασυλία και δε θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ζητήσει από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από τα άτομα που θα έχουν χάσει στο ατομικό αγώνισμα. H ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τη 01:00. Το μέλος της ομάδας με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος για τη μονομαχία της Πέμπτης. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.

ΠΗΓΗ