Χαμός στο ΜasterChef: Η Μοναξιά της Μάγκι και η Άγνωστη Λεπτομέρεια που Παραλίγο να Τινάξει τον Διαγωνισμό στον Αέρα!
Www.true.gr

Χαμός στο ΜasterChef: Η Μοναξιά της Μάγκι και η Άγνωστη Λεπτομέρεια που Παραλίγο να Τινάξει τον Διαγωνισμό στον Αέρα!

Mαλιά κουβάρια έχουν γίνει οι παίχτες στο Μaster Chef, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο. Και τα πράγματα θα χειροτερέψουν όσο περνούν οι μέρες!

Εκείνο όμως που διέφυγε της προσοχής όλων ήταν ένα στιγμιότυπο που διαδραματίστηκε κατά τη χθεσινή προβολή, που καταδεικνύει σε μεγάλο βαθμό  πόσο πολύ οι συμπαίχτες έχουν περιθωριοποιήσει τη Μάγκι!

Πιο συγκεκριμένα, η Μάγκι αφού πήρε τον μεγαλύτερο βαθμό από όσους παίχτες μαγείρεψαν με έπαθλο την επαναφορά τους στο ΜasterChef ανέλαβε, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, να επιλέξει από την κουζίνα το βασικό υλικό με το οποίο θα μαγείρευαν και θα κρίνονταν ποιοι θα είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση. Επέλεξε να μαγειρέψει με βασικό υλικό τη φάβα.

Αφού ανακοινώθηκε σε όλους τους διαγωνιζόμενους το υλικό, όλοι μαζί μπήκαν στην κουζίνα για να επιλέξουν τα υπόλοιπα ώστε να ετοιμάσουν την πρότασή τους. Εκεί, λοιπόν, συνέβη αυτή η λεπτομέρεια που διέφυγε της προσοχής όλων σχεδόν. Η Μάγκι, αφού διάλεξε τα υλικά της, επέστρεψε στον πάγκο της για να ξεκινήσει τη διαδικασία. Αλλά ήταν μόνη της! Κανείς από τους συμπαίχτες της δεν εμφανίστηκε στον χώρο για να ξεκινήσει και αυτός το μαγείρεμα. Ακόμη και η ίδια το διαπίστωσε και το σχολίασε στην κάμερα, χωρίς όμως να δώσει συνέχεια στο περιστατικό.Πολύ κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι οι συμπαίχτες της Μάγκι αρνήθηκαν να συνεχίσουν τον διαγωνισμό και σε πηγαδάκια που έστησαν μέσα στην κουζίνα αποφάσισαν να ανακοινώσουν αυτή τους την απόφαση στην παραγωγή. Μάλιστα, πρωτεργάτης αυτής της στάσης ήταν όπως διέρρευσε για ακόμη μια φορά ο παίχτης Τζώρτζης Παπανικολάου!

Όταν όμως έφτασε η ώρα της, κανείς δεν είπε κουβέντα και ο διαγωνισμός συνεχίστηκε κανονικά. Αυτά όλα τα έχει καταγράψει η κάμερα, αλλά αποφασίστηκε μάλλον να μην δοθούν στη δημοσιότητα…Όπως και να’ χει το σήριαλ «Μάγκι εναντίον όλων» θα έχει και άλλα, πιο «χοντρά» επεισόδια!

 

Επιμέλεια Άρθρου: Σταμάτης.P.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια του true.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: