Χαμός στην Πυροσβεστική: Συγγενής Θύματος στο Μάτι Πλάκωσε στο Ξύλο Αξιωματικό

Γεμάτος οργή και αγανάκτηση, ένας άνδρας που έχασε έναν δικό του άνθρωπο στην πυρκαγιά στο Μάτι, επιτέθηκε σε Αξιωματικό της Πυροσβεστικής.
Έχει περάσει πια πάνω από ένας μήνας από την εθνική τραγωδία. Από την αποφράδα Δευτέρα, 23.07.2018, όταν η φονική φωτιά θέρισε ζωές στο Μάτι…

Το Μάτι της… οργής

Η αγανάκτηση των συγγενών των θυμάτων για τον άδικο χαμό των δικών τους ανθρώπων δεν μπορεί ακόμη να καταλαγιάσει, κάτι που αποδείχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 24.08.2018, με επεισόδιο που σημειώθηκε στο Περιστέρι.
Εκεί, δηλαδή όπου στεγάζονται τα γραφεία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μια υπηρεσία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η Αντιτρομοκρατική της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσε ένας πολίτης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr θρηνεί τον χαμό ενός δικού του ανθρώπου από την καταστροφή στο Μάτι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως κατά την διάρκεια της κατάθεσης -και για λόγους που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί- ο άνδρας επιτέθηκε εναντίον ενός Αξιωματικού της Πυροσβεστικής.

Μετά την επίθεση με μπουνιές στον Αξιωματικό, ο άνδρας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ εις βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
πηγή: newsit.gr