Χαμός στην Ένωση Κεντρώων! Προς ανεξαρτητοποίηση ο Σαρίδης λόγω Καβαδέλλα

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η «κόντρα» που έχει προκύψει μεταξύ των βουλευτών στην Ένωση Κεντρώων, Γιάννη Σαρίδη και Δημήτρη Καβαδέλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΚ Βασίλης Λεβέντης συγκαλεί εκτάκτως στις 13:00 σε συνεδρίαση την Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

Τους ζώνουν τα φίδια στην Ένωση Κεντρώων

Ο παραιτηθείς από την θέση του γραμματέα της ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης, μίλησε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, το πρωί της Πέμπτης, 20.09.2018. Είπε ότι το ηθικό και σωστό είναι να μιλήσει μετά την συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.

Ερωτηθείς εάν σκοπεύει ακόμα και να ανεξαρτητοποιηθεί, απέφυγε να απαντήσει ευθέως. Χαρακτηριστικά είπε: «Αυτά θα τα πούμε αργότερα, εγώ παρατήθηκα από τη θέση του Γραμματέα του κόμματος γιατί κάποιος έπρεπε να αντιδράσει σε αυτή την γελοιότητα…. Κανονικά θα έπρεπε η αντίδραση αυτή να είχε γίνει από το κόμμα, δεν έγινε και το έκανα εγώ».


Ο κ. Γιάννης Σαρίδης, ανέφερε ακόμη ότι ζήτησε από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη να έχει μια συνάντηση μαζί του μετά την ανακοίνωση της παραίτησή του από την θέση του Γραμματέα της ΚΟ. Όμως αντί αυτού του ραντεβού ο πρόεδρος συγκάλεσε την έκτακτη αυτή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.

Το χρονικό της κόντρας

Εδώ να υπενθυμιστεί πως χθες, Τετάρτη 19.09.2018, την παραίτησή του από την Ένωση Κεντρώων, συγκεκριμένα από την θέση του Γραμματέα της ΚΟ, υπέβαλλε και ανακοίνωσε ο Γιάννης Σαρίδης.


Αφορμή η συμπεριφορά που επέδειξε ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Καβαδέλλας στην ΔΕΘ. Και φυσικά τα όσα μετά είπε προς υπεράσπισή του και σε επιτροπή της Βουλής.

Ο βουλευτής της ΕΚ Δημήτρης Καβαδέλλας είχε… διαμαρτυρηθεί και καταγγείλει την διοίκηση της ΔΕΘ γιατί στην πρόσφατη επίσκεψή του, του ζητήθηκε να περάσει από το Ταμείο και να πληρώσει το εισιτήριο των 7 ευρώ!

Αντιδρώντας στην συμπεριφορά αυτή, ο κ. Σαρίδης γνωστοποίησε τόσο στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση όσο και στον Πρόεδρο της ΕΚ, την παραίτησή του…

eretikos