Χαμός στη Ρόδο: Ανάβουν φωτιές οι Καuτoί διάλογοι καθηγητή με μαθήτρια . Ξέφυγαν με Αvήθικες Προτάσεις στο διαδίκτυο!
Www.true.gr

Χαμός στη Ρόδο: Ανάβουν φωτιές οι Καuτoί διάλογοι καθηγητή με μαθήτρια . Ξέφυγαν με Αvήθικες Προτάσεις στο διαδίκτυο!

Ο πλατωνικός έρωτας που ένιωθε μια 14χρονη για τον 37χρονο καθηγητή της, σε σχολείο της Ρόδου, προχώρησε σε διαδικτυακό επίπεδο! Ο εκπαιδευτικός καταδικάστηκε…
πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης και περιμένει την εξέταση της έφεσής του από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 13 Μαρτίου του 2018.

Ολα άρχισαν όταν η 14χρονη έστειλε στον καθηγητή της αίτημα φιλίας στο facebook κι εκείνος δέχτηκε. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», η μαθήτρια άρχισε να του στέλνει μηνύματα θαυμασμού, αλλά εκείνος έδειχνε διστακτικός.

Ωστόσο, γοητευμένος από τις εκρήξεις θαυμασμού της ανήλικης, την άφηνε να του λέει διάφορα στις συχνές μυστικές επικοινωνίες που είχαν, ώσπου δεν δίστασε να κάνει μαζί της cyber….
Στην πορεία, η 14χρονη έγινε φορτική και γρήγορα ο 37χρονος κατάλαβε ότι κινδύνευε, αφού έδειχνε αποφασισμένη να αποκαλύψει τα πάντα.

Οι μεταξύ τους διάλογοι σοκάρουν και αποκαλύφθηκαν από τον ίδιο τον καθηγητή, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία όταν η υπόθεση διέρρευσε και ενημερώθηκε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, ο οποίος τον κάλεσε για εξηγήσεις.
Η πειθαρχική έρευνα της υπόθεσης
Μάλιστα, ο 37χρονος έδωσε αντίγραφο των συνομιλιών που είχε μαζί της, οι οποίες άρχισαν στις 29 Φεβρουαρίου του 2012 και διήρκεσαν έως τις 7 Μαρτίου του ίδιου χρόνου. Σε βάρος του διενεργήθηκε πειθαρχική έρευνα που κατέληξε στην επιβολή της ποινής προσωρινής παύσης τριών μηνών από τα καθήκοντά του με πλήρη στέρηση αποδοχών.

Από το περιεχόμενο των συνομιλιών προέκυψε ότι ο καθηγητής χρησιμοποίησε απρεπείς εκφράσεις απέναντι στη μαθήτρια της Α΄Γυμνασίου, κάνοντάς της αvήθικες προτάσεις, ενώ κατά τη διάρκεια του διαλόγου ανέχθηκε να λέγονται και από την 14χρονη εκφράσεις ανάλογου περιεχομένου.

Εκείνο, όμως, που προκάλεσε μεγαλύτερη έκπληξη στους υπευθύνους ήταν το γεγονός ότι στις μεταξύ τους συνομιλίες το κορίτσι υποστήριξε ότι είχε εpωτικές επαφές και με άλλον καθηγητή!
ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr