Χαμός στη ΝΔ: Ποια είναι η Καυτή ξανθιά υποψήφια. Κανένας δεν πρόσεξε τον Μητσοτάκη. Έμειναν όλοι και...
Www.true.gr

Χαμός στη ΝΔ: Ποια είναι η Καυτή ξανθιά υποψήφια. Κανένας δεν πρόσεξε τον Μητσοτάκη. Έμειναν όλοι και…

Ποια η ξανθιά που αναστάτωσε την ΝΔ;

Στο εντευκτήριο της Βουλής απόψε, Δευτέρα, το θέμα συζήτησης -τουλάχιστον σε μια μεγάλη παρέα οκτώ με δέκα «γαλάζιων» βουλευτών ΝΔ– δεν ήταν η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια.

Ούτε καν η ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι μετέχοντες στο «πηγαδάκι» δεν ενδιαφέρονταν να την αξιολογήσουν. Υπήρχε κάτι πιο ενδιαφέρον που τους απασχολούσε.

Στο κέντρο της παρέας ήταν ο Μάκης Βορίδης ο οποίος τους μιλούσε για μια νέα -καλλίπυγο ξανθιά- «αυτοχρισθείσα» υποψήφια βουλευτή της ΝΔ στο υπόλοιπο Αττικής, που ονομάζεται Χαρά Ξάνθη.Στην απορία βέβαια πώς θεωρείται «αυτοχρισθείσα», αφού ο ο Κ. Μητσοτάκης έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι πλην των εν ενεργεία βουλευτών ουδείς άλλος μπορεί να δηλώνει κάτι τέτοιο μέχρι να αποφασίσουν τα κομματικά όργανα,

ο Μ. Βορίδης τους είπε ότι η ίδια εμφανίστηκε σε κοπή πίτας στην περιοχή Βούλας –

Βουλιαγμένης δηλώνοντας υποψήφια βουλευτής και μάλιστα εκφράζοντας μεταξύ άλλων και την ευχή να γίνει σύντομα και μητέρα, όπως ήταν και πολλές από τις παριστάμενες στην εκδήλωσηΑυτό το τελευταίο μάλιστα ήταν που ανέβασε τη …λίμπιντο των περισσότερων της γαλάζιας βουλευτικής παρέας, που δεν ασχολήθηκαν περαιτέρω και με το πώς ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης επιτρέπει τα «αυτοχρίσματα» την ώρα που ο αρχηγός κοφτά και κατηγορηματικά τα έχει απαγορεύσει.

Και φυσικά υπό το ενδιαφέρον αυτής της ζωηρής συζήτησης δεν έμεινε και χρόνος να ασχοληθούν καθόλου, έως το τέλος, με την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής.

ΠΗΓΗ: fimes.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr