Χαμός στα παρασκήνια του «My style Rocks». Το Τουπέ της Μαστοράκη και ο Εκνευρισμός της Ντίνας.

Η κοπέλα νομίζει ότι είναι celebrity πρώτης γραμμής. Επειδή έχει το ίδιο όνομα με την αυθεντική Τάμτα, την ίδια καταγωγή (από την Γεωργία) και επειδή έτυχε πριν μια πενταετία να περπατήσει σε κάποιες καλές πασαρέλλες αλλά τα τελευταία χρόνια ήταν στους περιφερόμενους θιάσους των νυχτερινών κέντρων.

Και άλλα τα οποία θα σας τα γράψω εν καιρώ…


Η Τάμτα Μαστοράκη ή για την ακρίβεια η Τάμτα Βαρσανίτζε όπως είναι το κανονικό της επίθετο επειδή τα έχει πάει μέχρι στιγμής καλά στις βαθμολογίες, θεωρεί πως είναι το λιγότερο fashion influencer.

Σε κάποιες από τις υπόλοιπες κοπέλες δεν μιλάει καθόλου, σε κάποιες άλλες φέρεται με υποτιμητικό τρόπο, τέλος για άλλες δεν κάνει και τα καλύτερα σχόλια πίσω από την πλάτη τους.


Το ίδιο όμως έκανε και για την παρουσιάστρια της εκπομπής. Και φυσικά τα λόγια έφτασαν σ’ αυτιά της Ντίνας και έγινε ο κακός χαμός…

Όχι φυσικά πως η Σπυροπούλου απευθύνθηκε η ίδια στην συμμετέχουσα του ριάλιτι αλλά τα μηνύματα παραδόθηκαν αρμοδίως μέσω της παραγωγής.

Βέβαια για να λέμε την αλήθεια η Ντίνα με την Τάμτα γνωρίζονται από παλιά, από τα νυχτερινά κέντρα…


Όμως όπως και να το κάνουμε η Σπυροπούλου ήταν και κεντρικιά 4 χρόνια στον Alpha. Με 10% θα αναρωτηθεί κάποιος; Ναι με 10% είναι η απάντηση όταν πρόκειται για έναν από τους τρεις μεγαλύτερους σταθμούς Εθνικής εμβέλειας.

Η δε Μαστοράκη στο πλαίσιο του «Influencer» έχει διαγράψει από τον λογαριασμό της στο Instagram όλα τα post από μπουζούκια και συνοικιακά καφέ και έχει αφήσει κάποια editorial μόδας.

Σε κάποιο μεγάλο γυναικείο περιοδικό η site; θα αναρωτηθεί αυτόματα κάποιος… Όχι αλλά δεν έχει καμία σημασία…

Πηγη nassosblog.gr