Χαμός στα Καταστήματα για την Ξαπλώστρα «Στρουθοκάμηλο». Μόλις Δείτε ΤΙ Έχει, θα Θελήσετε να την Αποκτήσετε

Το καλοκαίρι έχει έρθει και αυτό σημαίνει πολλές βόλτες στην παραλία και ηλιοθεραπεία. Εάν σας αρέσει ιδιαίτερα το μαύρισμα, τότε υπάρχει μία καρέκλα που είναι ιδανική για σας.

Η καρέκλα Ostrich έχει γίνει απίστευτα δημοφιλής. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι μπορεί να πάει την εμπειρία σας στην παραλία σε άλλο επίπεδο.

Η καρέκλα έχει μία καινοτόμα τρύπα με μαξιλάρι, σχεδιασμένη να κρατάει σε ευθυγράμμιση το σώμα. Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να είστε ξαπλωμένοι ενώ από κάτω διαβάζετε το βιβλίο σας.

Εκτός από το διάβασμα, ο ύπνος θα είναι πιο ξεκούραστος και δεν θα ξυπνάτε με πιασμένο λαιμό.

https://www.instagram.com/p/BXEWLiFg3sf/?utm_source=ig_embed

Επίσης, η ξαπλώστρα έχει και ανοίγματα στα πλάγια για τα χέρια έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε από κάτω το κινητό σας ή οτιδήποτε άλλο κρατάτε ενώ χαλαρώνετε.

Άλλος ένας ωραίος τρόπος να χρησιμοποιήσετε την ξαπλώστρα είναι για να συνεχίσετε να πίνετε το αγαπημένο σας ποτό χωρίς να χρειάζεται να κάθεστε.

Είναι φτιαγμένη από δυνατό πολυεστέρα και καθαρίζεται εύκολα. Ζυγίζει μόλις 4,5 κιλά αλλά μπορεί να αντέξει μέχρι 113 κιλά.

https://www.instagram.com/p/BXVqIXpAfQX/?utm_source=ig_embed

Υπάρχουν πολλές κριτικές στο Amazon από ανθρώπους που την δοκίμασαν και έμειναν πολύ ευχαριστημένοι

Υπήρχαν και εκείνοι όμως που παραπονέθηκαν πως η ξαπλώστρα σκίστηκε μετά από λίγες χρήσεις, λέγοντας πως δεν είναι αρκετά ανθεκτική και είναι κοντή.

Εάν πιστεύετε πως αυτή η καρέκλα είναι για σας, μπορείτε να την αγοράσετε από το Amazon για μόλις $45.54.

Πώς σας φάνηκε αυτή η ξαπλώστρα; Θα την δοκιμάζατε;

Πηγή