Χαμός στα Καταστήματα για τα Σκαμπό Τουαλέτας. Κι όμως Αλλάζουν τη Ζωή σας για Πάντα
Www.true.gr

Χαμός στα Καταστήματα για τα Σκαμπό Τουαλέτας. Κι όμως Αλλάζουν τη Ζωή σας για Πάντα

Σας τυχαίνει συχνά να μένετε ώρα στην τουαλέτα ενώ είστε σίγουροι πως η διατροφή σας είναι πλούσια σε ίνες, πίνετε αρκετά υγρά και έχετε αρκετές σωματικές δραστηριότητες; Πιθανώς να φταίει η τουαλέτα!

Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς χρησιμοποιείται ένα σκαμπό τουαλέτας – τι είναι και γιατί δουλεύει.

Το να μην λειτουργεί καλά το έντερο είναι ένα θέμα για το οποίο κανείς δεν θέλει να μιλάει και πιθανώς αρκετοί φίλοι και συγγενείς σας να υποφέρουν σιωπηλά από αυτό.

Δείχνοντάς τους το άρθρο αυτό, πιθανώς να τους βοηθήσετε να δώσουν ένα τέλος στο πρόβλημά τους.


Το σκαμπό τουαλέτας δεν είναι πρόσφατη εφεύρεση και χρησιμεύει για να βάζουμε πάνω του τα πόδια μας όταν καθόμαστε στην λεκάνη.

Οι πρόγονοί μας έκαναν την δουλειά τους οκλαδόν, μέχρι που κατασκευάστηκαν οι λεκάνες όπως τις ξέρουμε. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι πως τώρα το σώμα έχει μία στάση σαν να κάθεται και όχι σαν να είναι οκλαδόν.

Τα σώματά μας όμως δεν έχουν σχεδιαστεί να κάνουν την ανάγκη τους καθιστά. Πράγματι, το να καθόμαστε οκλαδόν χαλαρώνει τους μυς στο κόλον και έτσι είναι πιο εύκολο να γίνει η σωστή κένωση του εντέρου.


Με την χρήση του σκαμπό, το σώμα μας παίρνει μία στάση που μοιάζει με του οκλαδόν ενώ καθόμαστε. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε τα πόδια μας πάνω στο σκαμπό.

Εάν δεν έχετε κανένα θέμα με το να πηγαίνετε στην τουαλέτα, τότε δεν χρειάζεστε ένα τέτοιο σκαμπό. Εάν όμως πιστεύετε ότι θα βοηθήσει τη λειτουργία του εντέρου, τότε πιθανώς να είναι καλή ιδέα!

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα τέτοιο σκαμπό; Σας βοήθησε;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr