Χαμός: Η ατάκα-φωτιά της Βίκυς Μιχαλονάκου για τη Σπυροπούλου και τα… ΚΑΠΗ

Ποιος είδε τη Βίκυ Μιχαλονάκου και δεν τη φοβήθηκε! Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην τηλεόραση, μίλησε στο You και αναφέρθηκε σε όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας.

Όταν λοιπόν της ζητήθηκε να σχολιάσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την άνοδο που είχε μετά το Survivor, η Βίκυ Μιχαλονάκου δεν μάσησε τα λόγια της και είπε: «Δεν παρακολουθώ Survivor και δεν γνωρίζω τους συμμετέχοντες. Πάντως η Κωνσταντίνα στο τηλεοπτικό “σπιτάκι” της επιβίωσε επί μακρόν χάρη στην κοινωνική ευαισθησία της που διαπερνούσε για τις φερέλπιδες τηλεπερσόνες ένα ηχηρό ηθικό δίδαγμα: “Αγάπησε και εσύ το ΚΑΠΗ της γειτονιάς σου, γίνε εθελόντρια της Τρίτης Ηλικίας”. Αυτό κι αν ήταν Survivor».

Μετά τις αιχμές της για την ξανθιά παρουσιάστρια ζητήθηκε η άποψή της για πρόσωπα όπως ο Γιώργος Λιάγκας, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Αννίτα Πάνια.

«Ο Γιώργος Λιάγκας υπήρξε επαναστάτης χωρίς αιτία. Αφού απέτυχε ως πολιτευτής προτίμησε να είναι ένας σεμνός διασκεδαστής των πρωινάδικων ορθάδικων μεταξύ παπάρας, καρμπονάρας και της πρώην ξανθιάς συντρόφου του. μετά τη διάλυση του έγγαμου βίου του αναζήτησε την τύχη του στα τηλεοπτικά παίγνια αλλά εδώ στάθηκε “unlucky”. Και ιδού ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός και μακάριος ο δούλος, ον ευρήσει γρηγορούντα ανάξιος δε πάλιν… δεν είχε την αναμενόμενη ακολουθία στο μεταμεσονύκτιο Late Night. Εν πάση περιπτώσει επειδή ο Γιώργος είναι ένας θερβαντικός πολεμιστής με όλα τα θετικά και αρνητικά συμπαραμαρτούντα μιας έντονης και πληθωρικής προσωπικότητας και επειδή η ελληνική τηλεόραση συνεχίζει να παράγει “άρτον και θεάματα” θα ξαναγυρίσει οσονούπω στην τηλεοπτική αρένα»

Ποια παρουσιάστρια όμως θα ξεχώριζε; Η ίδια επέλεξε τη Λιάνα Κανέλλη, καθώς «είναι μαχόμενη και δεν κωλώνει πουθενά και έχει την ορμή τίγρεως να πολεμήσει ένα σύστημα που παράγει μικροαστικές φοβίες και ελληναριστικούς μεγαλοϊδεατισμούς».

Περί Κωστόπουλου ο λόγος και η Βίκυ Μιχαλονάκου ξεσπαθώνει: «Χρεοκόπησε αισθητικά, πούλησε ιλουστρασιόν πασοκίλα, τραγίλα και γιδίλα από το Βόλο με λίγο Παρίσι και πολύ Μύκονο. Ήταν ΠΑΣΟΚ, παρέμεινε ΠΑΣΟΚ είναι ΠΑΣΟΚ-ΣΟΚ και Δέος.. Ο Κωστόπουλος εκπόρνευσε, δίκην πορνοβοσκού τον υποκριτικό νεοπλουτισμό των νεοελλήνων».

Τέλος «κατηγόρησε» την Αννίτα Πάνια για κακή απομίμηση του δικού της «Ερωτοδικείου», που έγραψε ιστορία στα 90’s.

πηγή

ΠΗΓΗ: bizznews.gr