Χαμός σε καφετέρια της Λαμίας: «Με τον Άντρα μου Μωρή π…… » φώναζε η μαινόμενη σύζυγος στη Σερβιτόρα που…

Από makeleio.gr Σκηνές απείρου κάλλους σε κεντρική καφετέρια της Λαμίας το πρωί της Πέμπτης…
-Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους θαμώνες και περαστικοί με τα όσα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης σε κεντρική καφετέρια της Λαμίας. Ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της πόλης επεισόδιο έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια αποσβολομένων πελατών και περαστικών.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μεσήλικη κυρία μπήκε στο εσωτερικό της καφετέριας κατευθυνόμενη προς το μέρος μιας νεαρής εντυπωσιακής -εμφανισιακά- σερβιτόρας. Κανείς αρχικά δεν αντιλήφθηκε τι θα επακολουθούσε, η συνέχεια ωστόσο άφησε άφωνους τους πάντες.

Σύμφωνα με τα όσα ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν από στόμα σε στόμα και να γίνονται θέμα συζήτησηςαπό πελάτες που ήταν παρόντες, η μαινόμενη σύζυγος πλησίασε τη νεαρή σερβιτόρα και την ρώτησε το όνομα της. Μόλις «τσέκαρε» που φοβόταν έγινε ταύρος εν υαλοπωλείο!!!

Βούτηξε από τα μαλλιά τη νεαρή σερβιτόρα λέγοντας της χαρακτηριστικά:«Τον άντρα μου βρήκες ρε π@@@@@@ν@@@. Τρία παιδιά έχει δεν το ήξερες; Μου διέλυσες το σπίτι παλιοπ@@@@@@ν@@@….» η νεαρή σερβιτόρα (άγνωστο αν είναι η πέτρα του σκανδάλου) μέσα σε όλο τον χαμό ψέλλιζε: «Κάποιος λάθος θα κάνετε. Τι είναι αυτά που λέτε σας παρακαλώ».

Μετά το αρχικό σοκ οι άνθρωποι της καφετέριας, με κάποιους εκ των πελατών, χώρισαν τις δύο γυναίκες μέσα σε ένα μίνι-πανικό βγάζοντας τη σύζυγο από το εσωτερικό της καφετέριας στο δρόμο.

Στο σημείο κλήθηκε και η ομάδα ΔΙΑΣ απομακρύνοντας την σύζυγο που σαν άλλη μαινάδα φώναζε «γαλλικά» στην νεαρή σερβιτόρα για την ίδια και τον σύζυγο της.

Πηγη stroumfaki.gr