Χαλαρώνει με τηλεόραση στο κελί της η Έφη την ώρα που κάνει το πέμπτο χειρουργείο η Ιωάννα
Www.true.gr

Χαλαρώνει με τηλεόραση στο κελί της η Έφη την ώρα που κάνει το πέμπτο χειρουργείο η Ιωάννα

Η 35χρονη Έφη, φερόμενη ως δράστις της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας στις φυλακές Θηβών.

Η Έφη που εκδήλωσε από την πρώτη στιγμή την επιθυμία της να εργαστεί στο καφενείο των φυλακών, έχοντας υπόψιν ότι αυτός είναι ένας τρόπος να μειώσει την ποινή της, δείχνοντας καλή διαγωγή, είναι σύμφωνα με μαρτυρίες σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.


Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η Έφη βρίσκεται στο ίδιο ευρύχωρο κελί με άλλες τρεις συγκρατούμενες της, το οποίο μάλιστα διαθέτει και τηλεόραση για να μπορεί να ενημερώνεται για τις… εξελίξεις από τα media, κάτι που σύμφωνα με τη νομοθεσία, δεν επιτρέπεται.Η 35χρονη Έφη

Η Έφη έκανε τη Δευτέρα την πρώτη της τηλεφωνική επικοινωνία από τις φυλακές Θηβών και συνομίλησε με την αδερφή της, ενώ έχει ήδη υποβάλλει αίτημα για επισκεπτήριο, το οποίο είναι υπό έγκριση.

Πέμπτο χειρουργείο για την Ιωάννα

Την ίδια στιγμή, η Ιωάννα συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να ολοκληρώσει το πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο, ενώ δηλώνουν αισιόδοξοι για την υγεία της 34χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα της αρρωστημένης ζήλιας της 35χρονης.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr