Χαλαρό τριήμερο στα Τρίκαλα Κορινθίας για τον Αλέξη Τσίπρα με την Μπέττυ και τα παιδιά

Λίγες στιγμές χαλάρωσης στα Τρίκαλα Κορινθίας θέλησε να περάσει ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η οικογένεια Τσίπρα κατέλυσε σε σαλέ φινλανδικού τύπου, το οποίο βρίσκεται σε συγκρότημα ανάλογων κατοικιών σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία των Τρικάλων με εξαιρετική θέα και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Μάλιστα, έγιναν γνωστές και άλλες λεπτομέρειες από το ταξίδι αυτό. Ο Αλέξης Τσίπρας και η οικογένειά του έφτασαν στα Τρίκαλα το απόγευμα της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της διαμονής τους είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη λίμνη Δόξα και το ορεινό χωριό Φενεός που για πολλούς χαρακτηρίζεται ως η «Κορινθιακή Ελβετία». Έλατα, πεύκα και βουνά συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο, ειδικά όταν έχει πέσει χιόνι, όπως συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο πρωθυπουργός σε χαλαρή διάθεση γευμάτισε το μεσημέρι της Κυριακής σε ταβέρνα της περιοχής μαζί με την οικογένειά του και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του, δοκιμάζοντας μαγειρευτά και εκλεκτά κρέατα στη σχάρα.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr