Χαλάνδρι: Όταν η δράστις απειλούσε να πετάξει την κόρη της από το μπαλκόνι -Τι λέει πρώην σύντροφός της

Σοκ έχει προκαλέσει η αιματηρή επίθεση της 49χρονης εικαστικούστον πρώην σύντροφό της, τον 68χρονο οφθαλμίατρο , τον οποίο πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά.

Η δράστις συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι, αφού προηγουμένως είχε στήσει καρτέρι στον γιατρό, ο οποίος μόλις επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με την 12χρονη κόρη τους από το σχολείο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας η 49χρονη τον πυροβόλησε ενώ βρισκόταν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο πέντε φορές. Δύο από τις σφαίρες τον βρήκαν σε κοιλιά και μασχάλη, ο γιατρός μεταφέρθηκε στο Γεννηματάς όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις. Χθες αποσωληνώθηκε και έχει επαφή με το περιβάλλον και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Οπως αποκαλύπτεται οι επιθέσεις της 49χρονης εικαστικού από την Αλβανία στον γιατρό και την οικογένειά του ήταν συχνές. Σε βάρος της είχαν εκδικαστεί ασφαλιστικά μέτρα που της απαγόρευαν να πλησιάσει το σπίτι, το ιατρείο και το ιδιωτικό νοσοκομείο με το οποίο συνεργάζεται ο γιατρός. Συχνά, όμως, τα παραβίαζε όπως και προχθες το μεσημέρι. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε επιτεθεί στην οικογένεια του γιατρού, καθώς στο παρελθόν είχε στείλει στο νοσοκομείο την Αγγλίδα σύζυγό του την είπε είχε χτυπήσει βάναυσα στο κεφάλι.

Η Αγγλίδα σύζυγος του γιατρού μιλώντας χθες στις κάμερες περιέγραψε ουσιαστικά ότι ζούσαν σε ένα καθεστώς τρομοκρατίας από την 49χρονη, ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε βάλει το πιστόλι ακόμη και στο κεφάλι της 12χρονης κόρης της!

Αυτό είναι το προφίλ που σκιαγράφησε και ο δικηγόρος του γιατρού, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, ο οποίος χαρακτήρισε την 49χρονη ως ένα άτομο με μανιακές εκρήξεις «που κινείται στα όρια του παρολόγου».

Ο δικηγόρος του γιατρού αποκάλυψε στη συνέχεια ότι η η 49χρονη «έκανε μπούλινγκ» στην 12χρονη κόρη της και τόνισε ότι «το παιδί δεν ήθελε να πηγαίνει, ούτε επικοινωνία να έχει».

Να σημειωθεί ότι χθες, αφού πυροβόλησε τον γιατρό και εκείνος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, η δράστις επιχείρησε να αρπάξει το παιδί να το βάλει στο αυτοκίνητο και να φύγει, ωστόσο το κοριτσάκι αντιστάθηκε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του γιατρού αποκάλυψε ακόμη ότι η 49χρονη τον εκβίαζε για να του παίρνει χρήματα, προσθέτοντας ότι έχει καταδικαστεί για εκβίαση αλλά και για την επίθεση σε βάρος της συζύγου του γιατρού. Σε ότι αφορά την επιμέλεια του παιδιού που την είχε κερδίσει ο γιατρός, ο δικηγόρος του αποκάλυψε ότι το «για να δώσει το δικαστήριο εξώγαμο παιδί στον πατέρα είχαμε ακραίες καταστάσεις. Έκρινε το δικαστήριο ότι η αγωγή που θα του παρείχε η μητέρα του θα ήταν δυσμενής για το παιδί».

Είχε απειλήσει να πετάξει το παιδί από το μπαλκόνι

Σύμφωνα με το Mega, πριν από τέσσερα χρόνια, ο γιατρός είχε προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος της 49χρονης, καθώς η εικαστικός δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κοριτσάκι, το οποίο είχε πάρει, για να περάσει μαζί του το Σαββατοκύριακο. Όταν οι Αρχές την εντόπισαν, εκείνη απειλούσε να ρίξει τη μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε!

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, οι αστυνομικοί αποχώρησαν και τότε η 49χρονη βρήκε ευκαιρία να δραπετεύσει με αμάξι, κατευθυνόμενη στην Αλβανία. Ωστόσο, το σχέδιό της ματαιώθηκε ξανά, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του κοριτσιού, που έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

 

 

Πηγή: i-efimerida.gr