Χαλάδρι: Οταν η δράστις ανέβαζε φωτογραφία με όπλο και προειδοποιούσε για την «προστασία της»

Γεμάτη από απειλητικές αναφορές είναι το προφίλ στο Facebook της 49χρονης Κ.Τ., της γυναίκας που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά γνωστό οφθαλμίατρο σε κεντρικό δρόμο στο Χαλάνδρι – Η προφητική ανάρτηση με το όπλο

Μία κόντρα που τραβούσε χρόνια ήταν αυτή που είχε η δράστις της επίθεσης στο Χαλάνδρι με τον οφθαλμίατρο Γ.Ν., τον οποίο πυροβόλησε στη μέση του δρόμου μπροστά στο παιδί τους. Η 49χρονη εικαστικός Κ.Τ. προειδοποιούσε από τον περασμένο Μάιο ότι αν χρειαστεί, θα πάρει το όπλο. Σε φωτογραφία που ανήρτησε στις 16 Μαΐου στο Facebook, απεικονιζόταν μια μητέρα να κρατά στο αριστερό της χέρι το παιδί της και στο δεξί ένα όπλο. Η λεζάντα έγραφε «η προστασία της ζωής και της οικογένειάς σου είναι δικαίωμα».

Σε άλλες αναρτήσεις της η γυναίκα «βγάζει στη φόρα» μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον γιατρό -και μετέπειτα θύμα της- θέλοντας να προβάλλει τη συμπεριφορά του εναντίον της. Σε ένα από τα μηνύματα εμφανίζεται ο γιατρός να της λέει πως «Το βρωμόστομά σου θα στο κλείσω, αλλά με νόμιμα μέσα γιατί εμείς δεν είμαστε τραμπούκοι όπως εσύ» ενώ σε άλλο print screen που ανέβασε από συνομιλία τους η Κ.Τ. , ο οφθαλμίατρος γράφει: «Να ευχαριστείς το Θεό που το παιδί είναι σε μένα και ζει μια ζωή φυσιολογική και ήρεμη γιατί αν ήταν μαζί σου, στη κατάσταση που είσαι, ούτε να το σκεφτώ δεν τολμάω», ενώ σε άλλη φωτογραφία της γράφει πως «Χρειάζεσαι φάρμακα».

Πηγή: reader.gr