Μπράβο! Από το χωριό των 264 κατοίκων πέρασε στην Ιατρική με 19.515 μόρια

Ο Λεωνίδας Συγγελάκης από το Σίβα στην Κρήτη έκανε το μεγάλο βήμα στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις συγκεντρώνοντας 19.515 μόρια και βάζοντας σαν πρώτο του στόχο την Ιατρική.

Μαθητής του Ολογοθεσίου Δημοτικού Σχολείου του Σίβα, γιος του Γιώργου και της Μαρίας Συγγελάκη, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, πραγματικά εντυπωσίασε με τους βαθμούς τους και την εν γένει προσπάθεια του.

Ένα ήσυχος έφηβος, που βοηθά τον πατέρα του στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί στο χωριό, δούλεψε με πρόγραμμα, υπομονή και επιμονή και έπιασε το στόχο του!

 

– Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος για εμάς που δίναμε πανελλήνιες, μας είπε χαρακτηρίστηκα, μιλώντας στο “e-mesara.gr”! Παρόλα αυτά όμως πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς ευνοηθήκαμε από την όλη κατάσταση διότι είχαμε περισσότερο χρόνο για να αφιερώσουμε στο διάβασμα. Εμένα στόχος μου ήταν εξ αρχής η ιατρική και μετά από τη προσπάθεια που έκανα μέσα στη χρονιά χαίρομαι που τελικά κατάφερα να τον επιτύχω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με υποστήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος, και βεβαίως τους καθηγητές που έκανα ιδιαίτερα μαζί τους και με στήριζαν όλη τη χρονιά αλλά και τους καθηγητές του σχολείου οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου. Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες φέτος, είτε τα πήγαν καλά είτε όχι, για όλους μας είναι ίδιος ο αγώνας και θα ήθελα να παρακινήσω όλα τα παιδιά να παλέψουν όσο περισσότερο μπορούν για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και να μην τα παρατάνε με το πρώτο εμπόδιο που θα συναντήσουν.

Το “tilestwra.com” εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, τόσο στο Λεωνίδα, όσο και στους γονείς του Γιώργο και Μαρία και του εύχεται καλές σπουδές και λαμπρή σταδιοδρομία…