Μπουτάρης: «Βλέπεις το άγαλμα του Εμμανουήλ Παππά και σε πιάνει αναγούλα»

«Προσπαθούμε να αλλάξουμε την αισθητική της πόλης. Βλέπουμε όλα αυτά τα αγάλματα που έχουμε. Είναι να τα μαζέψουμε όλα μαζί σε ένα σημείο και να τα θαυμάζουμε για την κακογουστιά. Βλέπεις αυτό του Εμμανουήλ Παππά και σε πιάνει αναγούλα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβούλιου σχετικά με τα αγάλματα.

Το ζήτημα έθεσε στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας ο δήμαρχος Σιντικής Σερρών Φώτης Δομουχτίδης ζητώντας εξηγήσεις από τον Γιάννη Μπουτάρη.

«Το άγαλμα του Εμμανουηλ Παππά όπως και του Φιλίππου στο Βασιλικό θέατρο είναι παντελώς ακαλαίσθητο» είπε συνεχίζοντας ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. «Υπάρχει ολόκληρος δήμος που έχει πάρει το όνομα του ήρωα. Έχει αναστατωθεί ο δήμος και ολόκληρες οι Σέρρες» απάντησε ο κ. Δομουχτίδης.

«Δεν θα μου υπενθυμίσεις πατριωτισμούς και τέτοια. Να σκέφτεσαι πριν μιλάς» πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα rthess.gr. «Δεν θίγεται ο δήμος αν το άγαλμα είναι ακαλαίσθητο. Τι σχέση έχει;» ανταπάντησε ο κ. Μπουτάρης κλείνοντας το ζήτημα το οποίο απασχόλησε τη συνεδρίαση για μερικά λεπτά.

ΠΗΓΗ diaforetiko