Μπουλίτσα-«Καφέ της Χαράς»: Ποια είναι η πασίγνωστη ηθοποιός μητέρα της.

Καλεσμένες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Λίλιαν Αρχοντή, που έγινε γνωστή ως «Φιόνα, μοναδική μου αγάπη» όπως την έλεγε ο Μάνθος Φουστάνος στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και η Χριστίνα Αρχοντή, η «Μπουλίτσα», που έγινε γνωστή μέσα από το «Καφέ Της Χαράς».

Η Λίλιαν και η Χριστίνα είναι μαμά και κόρη και μίλησαν για τη συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα, και η 19 κοπέλα παραδέχτηκε ότι έχει πέσει θύμα bullying.

Η Λίλιαν τόνισε στον Αρναούτογλου: «Ο Χάρης Ρώμας έχει παίξει μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου και στου παιδιού. Γνωριστήκαμε στο θέατρο, στα πρώτα μου βήματα. Με εκτίμησε, τον εκτίμησα, αγαπηθήκαμε. Τότε μου πρότεινε να παίξω στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Με εμπιστεύτηκε.


Ξεκίνησε ο ρόλος όπως ξεκίνησε και μετά αναπτύχθηκε, μεγάλωσε και έμεινε στις καρδιές όλων μας και στη δική μου καρδιά με λατρεία και αγάπη. Έμεινα έγκυος στα γυρίσματα. Τόσο σημαντικό. Και συνεχίσαμε και μετά που πήρε το παιδί και εγώ χρωστάω στον Χάρη και στην Άννα Χατζησοφιά ένα μεγάλο ευχαριστώ.»

Και πρόσθεσε: «Είχαμε πάει να δούμε την παράσταση του Χάρη. Η Μπούλη ήταν 3,5 -4 ετών και λέει ο Σκιαδαρέσης «Ρε Χάρη αυτό δεν είναι το παιδάκι που θέλουμε να υιοθετήσει η Σταυρούλα;».


Λέει ο Χάρης «Ναι! Να την πάρω να την κάνω πρωταγωνίστρια;». Εγώ τρελάθηκα και έτσι έγινε. Το Μπουλίτσα δε, μιας και το ανέφερα, επειδή την βάπτισα 2 χρονών, την φώναζα… μπεμπουλίτσα, μπουλίτσα.

Με ρωτάει λοιπόν ο Χάρης «τι της είναι πιο οικείο;» γιατί είναι μικρό πλασματάκι και λέω εγώ «μπουλίτσα». Έτσι έγινε η Μπουλίτσα της καρδιάς μας στο «Καφέ της Χαράς»!

Δείτε τι είπε και η Χριστίνα Αρχοντή!

Πηγη gossiplife.gr