Μπούκαραν με κουκούλες και καλάσνικοφ στο δημαρχείο Αχαρνών. Τρόμος για υπαλλήλους και πολίτες
Www.true.gr

Μπούκαραν με κουκούλες και καλάσνικοφ στο δημαρχείο Αχαρνών. Τρόμος για υπαλλήλους και πολίτες

Άγνωστοι εισέβαλλαν με καλάσνικοφ στο δημαρχείο Αχαρνών! Στόχος τους οι οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου. Τους περίμενε έξω συνεργός τους και διέφυγαν. Η περιγραφή του αντιδημάρχου Αχαρνών για το περιστατικό.
Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έγινε πριν από λίγο στο δημαρχείο Αχαρνών. Δυο άγνωστοι με βαρύ οπλισμό, πιθανότατα καλάσνικοφ εισέβαλλαν στο δημαρχείο και ανέβηκαν στον 1ο όροφο όπου είναι οι οικονομικές υπηρεσίες του δήμου. Απείλησαν τους υπαλλήλους με προτεταμένα τα όπλα και τους ζήτησαν να πέσουν κάτω. Η ληστεία έγινε λίγο πριν τις 9 το πρωί και μάλλον δεν κατάφεραν να πάρουν χρήματα από τα ταμεία του δήμου. Στην συνέχεια διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αχαρνών, κ. Βρεττός ήταν πολύ βαριά οπλισμένοι και οι τρεις και φορώντας κουκούλες. Ο ένας έμεινε στην είσοδο και οι άλλοι δυο ανέβηκαν στην οικονομική υπηρεσία. Όπως είπε, δημότες και υπάλληλοι είναι σε κατάσταση σοκ και όπως είπε οι δράστες έσπασαν πόρτες, τραβούσαν συρτάρια και δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι. Προφανώς είπε δεν είχαν εικόνα που ήταν τα ταμεία. Όπως είπε δεν υπάρχουν μέσα στο δημαρχείο κάμερες και δεν καταγράφηκαν οι δράστες.

Πηγή : newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr